Pasiunea ta – masinile

Prietena ta se plange ca nu ii acorzi destula atentie. Nu esti singurul. Toti cunoastem pe cineva care acorda mai multa atentie masinii decat persoanelor din jur. De fapt, am putea spune asta despre majoritatea barbatilor.

Nu degeaba au aparut bancuri sau poze haioase pe aceasta tema

Barbatii iubesc masinile si fac orice ca acestea sa mearga bine. Nimic nu li se pare prea mult sau prea complicat, niciun sacrificiu pentru aceasta cauza nu pare prea mare.

Si, cum si tu esti o persoana ce se poate incadra in aceasta categorie, nu trebuie sa mai spun ca stii de existenta site-ului Cauciucauto.ro . Doar de acolo iti iei anvelope second hand si cauciucuri second hand. Si asta se datoreaza dorintei tale de a fi masina  perfecta.

Nici nu se uzeaza indeajuns sa fie necesara schimbarea lor, ca ai si accesat site-ul si ai dat comanda de altele. Un asemeenea devotament doar persoanele de sex masculin il pot intelege – si, exceptiile de sex feminin ce sunt atrase de aceasta parte a lucrurilor. De regula, femeilor li se pare totul in regula daca masina merge. Atunci cand nu mai porneste se iveste o problema, pana atunci nu au idee ca ar trebui sa schimbe ceva, sau sa verifice altceva.

Dar, poate nu ar strica sa o lasi mai moale. Sa nu mai fii atat de “disperat” dupa masina si sa incepi sa acorzi atentie si lucrurilor si persoanelor din jurul tau. Schimba lucrurile atunci cand trebuie si fa totul la timpul lui, astfel scapi de critici sau mustrari din partea altora.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.