O buna intretinere a anvelopelor duce la un sofat in siguranta

O anvelopa buna poate face minuni in felul in care o masina arata si se conduce. De aceea este foarte important atunci cand sunt alese si cumparate sa corespunda perfect cu modelul si necesitatile masinii. Anvelopele sunt o parte foarte importanta din buna functionare a unei masini. Supraincarcarea unei masini poate duce la o incalzire excesiva a cauciucurilor ceea ce va rezulta un posibil incident neplacut , precum cel de explozie al cauciucului. Capacitatea de incarcare pe care o poate suporta un cauciuc este trecuta pe marginea acestuia, asa ca asigura-te atunci cand cumperi o anvelopa ca sti de cata sustinere ai nevoie din partea acestora, pentru a nu avea alte probleme. Pentru anvelope de iarna, de vara, anvelope second hand dar si noi, Cauciuc Auto le comercializeaza pe toate, la preturi accesibile si calitate garantata.
Indicatorul de uzura al cauciucului este pe fiecare in parte pentru a semnaliza nivelul de uzura si momentul cand acesta trebuie schimbat deoarece numai functioneaza la capacitatea la care ar trebui. Cu cat uzura acestuia se adanceste, acesta isi pierde tractiunea pe care ar trebui s-o aiba cand afara este umiditate, dar devine si mult mai vulnerabil la a se gauri. Cauciucurile se pot uza inegal datorita aliniarii, de aceea este foarte important sa se tina sub observatie nivelul de uzura.
Daca ramai blocat in namol sau in zapada cu masina, nu invarti excesiv rotile deoarece aceasta va duce la o uzura mult mai mare, la o supraincalzire si in final la defectiunea acestora. Explozia cauciucului si separarea randurilor acestuia sunt cel mai des intalnite probleme, si pot fi devastatoare atunci cand au loc in aceste conditii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.