Metode prin care poti manca mai curat

Mancatul sanatos nu este de cele mai multe ori si usor si la indemana, si asta in special cu atatea tentatii nesanatoase ce se afla pe rafturile tuturor magazinelor, la orice colt de strada si chiar si la cantina de la locul de munca. Cu toate ca mancatul sanatos in fiecare zi si la fiecare masa nu este mereu un gand realist, sunt cativa pasi ce pot fi urmati pentru a limita mancatul de produse procesate si puternic industrializate.

 

Cel mai important este alegerea unor mancaruri cat mai sanatoase si mai naturale cat mai des posibil, gaseste mancaruri care sunt foarte foarte putin procesate si incearca limitarea celor puternic procesate. Mancarea naturala este mult mai bogata in nutrienti si in vitaminele de care corpul are nevoie pentru a putea functiona optim. Acestea sunt mult mai bogate in vitamina C, antioxidanti, minerale, calciu, fier, crom si magneziu. Acestea nu contin deloc neurotoxine, deoarece aceste toxine sunt daunatoare creierului si celulelor nervoase. O clasa extrem de cunoscuta de pesticide ce este folosita astazi a avut ca principal scop si a fost pentru prima oara inventata in timpul Primului Razboi Mondial ca un agent toxic ce era destinat sa distruga celulele creierului. Si cand nu a mai fost nevoie de acesta in timpul razboiului, industria l-a adaptat si l-a folosit sa omoare insectele si daunatorii ce pot aparea pe mancare. Si multe pesticide inca folosite in ziua de astazi sunt considerate a fi neurotoxine.

 

Un distribuitor produse naturiste dar si furnizor produse naturiste este si Pirifan, iar prin intermediul magazinului lor online toti doritorii pot avea acces la o sumedenie de produse naturiste benefice sanatatii celor mari dar si celor mici, toate la preturi accesibile si livrate direct la domiciliul clientului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.