Masajul thailandez

La www.babylonmasaj.ro, erotic massage Bucharest, printre cele mai intalnite tehnici de masaj este masajul thailandez. Acesta, combinat cu tehnicile de finalizare de masaj erotic, vor da cele mai frumoase si senzuale stari clientului, facandu-l sa revina in salon iar si iar.

Masajul thailandez se crede ca a fost dezvoltat de catre Jivaka Kumar Bhaccha, medicul lui Buddha, acum peste 2500 de ani, in India. Si-a facut drumul spre Thailanda, unde s-a imbinat cu tehnicile de masaj Ayurvedic si a fost influentat de medicina chinezeasca traditionala.

Masajul thai este mai energizant si mai riguros decat majoritatea tipurilor clasice de masaj. In cadrul acestui masaj, terapeutul foloseste mainile, genunchii, picioarele pentru a da starea de bine clientului. Compresia musculara, mobilizarea incheieturilor si presopunctura sunt de asemenea folosite in acest tratament.

Masajul thailandez, are urmatoarele avantaje: relaxaeaza, reduce stresul, imbunatateste circulatia, creste flexibilitatea, imbunatateste miscarea, centreaza corpul si mintea.

Masajul nu este recomandat in urmatoarele cazuri:

-boli infectioase ale pielii, eruptii cutanate sau rani deschise

-imediat dupa o interventie chirurgicala

-imediat dupa chimioterapie sau radioterapie, cu exceptia cazului in care a fost recomandat de medic

-la persoanele predispuse la cheaguri de sange

-la femeile gravide. Acestea ar trebui sa verifice intai cu medicul lor daca pot obtine un masaj thai.

-acest tip de masaj nu se face direct pe vanati, piele inflamata, rani nevindecate, tumori, hernie abdominala sau fracturi recente.

Inainte de o perioada in care doriti sa faceti un masaj thai, va puteti sfatui si cu medicul dumneavoastra, mai ales daca aveti antecedente din bolile enumerate mai sus. De asemenea, inainte de un astfel de masaj, nu mancati o masa grea.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.