Lucruri interesante despre papusile gonflabile

In timp, pentru domni au fost realizate diferite obiecte care sa-i ajute sa obtina placere, iar papusi gonflabile reprezinta una dintre variante. Practic, este vorba despre o jucarie in marime reala, care intruchipeaza femeile. Astfel, barbatii pot alege orice tip de femeie isi doresc: mai inalta, mai scunda, bruneta, blonda sau roscata. In plus, toate sunt dotate cu diferite accesorii. Unele dintre acestea vibreaza, iar altele pot fi scoase si inlocuite cu altele noi, in functie de preferinte.

  • De cand exista?

Cu siguranta va fi o surpriza pentru lume, dar aceste tipuri de obiecte exista inca de acum 1500 de ani, iar prima data au putut fi observate in picturile din India. De asemenea, marinarii sunt printre primii care le-au incercat, intrucat erau foarte mult timp plecati pe mare si aveau nevoie sa-si satisfaca dorintele intr-un fel sau altul. Interesant este ca la inceput, obiectele sexuale erau realizate din materiale textile sau din haine vechi.

  • Ce tipuri de modele exista astazi?

In timp, producatorii au descoperit ca pot folosi numeroase tipuri de materiale pentru confectionarea papusilor. Daca odinioara se produceau si din vinil sau latex, astazi siliconul este principalul tip de material folosit. In plus, exista modele pentru toate tipurile de barbati. De regula, cele mai ieftine optiuni sunt cele care se umfla cu ajutorul unei pompe si care au gauri normale, fara masturbatoare incorporate. De asemenea, accesoriile sunt importante: gura sau vaginul pot fi detasabile, putand fi inlocuite cu altele, in functie de dorintele fiecaruia.

  • Preturi

Preturile difera, in functie de modelul ales, de materialul din care sunt realizate obiectele, dar si de functiile de care dispun. Asadar, cei interesati pot scoate din buzunar intre 150 de lei si pana la 3.000 de lei, in cazul in care isi doresc un model mai complex. Pe site-ul Sex Shop Bucuresti Amsterdamsexshop.ro exista foarte multe optiuni la care pot apela domnii! Astfel, vor avea intotdeauna o femeie acasa, care sa ii ajute sa-si satisfaca placerile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.