Laptopuri refurbished vs. calculatoare refurbished?

In ultimii ani, oferta de calculatoare refurbished este din ce in ce mai variata si se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care doresc sa faca o economie semnificativa in ceea ce priveste investitiile de la inceputul unei afaceri, si nu numai. Pentru ca in ultimul deceniu, vanzarile laptopurilor au surclasat vanzarile calculatoarelor, din ce in ce mai multi reprezentanti ai business-urilor isi intorc atentia catre aceste dispozitive mai mici, portabile, fiabile si performante.

Calculatoarele raman insa baza intr-un birou, unde nu este necesar ca dispozitivul utilizat sa fie portabil.

Avantajele si dezavantajele pe care le ofera achizitia de calculatoare refurbished comparativ cu achizitia laptopurilor

Fie ca aleg sa investeasca in laptopuri refurbished sau in calculatoare din aceeasi gama oferite de magazinul online de specialitate Calculator-ieftin.ro, cumparatorii vor avea o surpriza foarte placuta in acest sens. Toate produsele sunt atent verificate si reconditionate astfel incat sa arate si sa se comporte ca niste dispozitive noi.

Calculatoarele refurbished au avantajul unui pret mult mai bun, chiar si in cazul unei configuratii similare cu cea a unui laptop. De asemenea, din punct de vedere al esteticii intr-un birou, calculatoarele refurbished castiga detasat in fata laptopurilor, fiind cu adevarat impunatoare, elegante, discrete si foarte profesionale.

Nu in ultimul rand, un alt avantaj pe care il au calculatoarele refurbished este acela ca pot fi construite sau upgradate de catre utilizatori, prin simpla alegere a componentelor. La polul opus se situeaza laptopurile, ale caror upgradeuri nu prea sunt posibile.

Calculatoare refurbished | laptopuri refurbished | Calculator-ieftin.ro

calculatoare refurbished

Laptopurile sunt portabile, pot fi folosite atat in birou, cat si in afara biroului, iar in favoarea portabilitatii sunt necesare si anumite compromisuri. Perifericele fixe sunt unul din cele mai mari minusuri in cazul achizitionarii unui laptop. Chiar daca acestea se pot imbunatati cu componente externe, schimbarea tastaturii, a ecranului, a boxelor, este foarte dificila, iar de multe ori investitia este prea mare si nu se merita facuta.

Optiunile de upgrade in cazul laptopurilor sunt foarte mici, fiind un sistem compact care nu ofera prea mare flexibilitate. Nu in ultimul rand, din punct de vedere al consumului, varianta unui laptop este intotdeauna mai avantajoasa, avand componente si piese compacte in dotare. Mai mult, laptopul are si bateria reincarcabila care asigura continuitate proiectului, chiar si in cazul unei pene de curent.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.