Interventii stomatologice oferite de catre un dentist

Pacientii care locuiesc in Bucuresti si sunt interesati de anumite interventii stomatologice, pot face o vizita la dentist în Drumul Taberei. Interventiile dentare sunt multe, spre exemplu: extractii dentare, detartraj, implanturi dentare, endodontie sau tratamente pentru carii. Potrivit specialistilor PlazaDent.ro, cei ce se confrunta cu diverse probleme dentare, trebuie sa viziteze medicul stomatolog pentru remedierea ei. Sanatatea dintilor este foarte importanta pentru toata lumea.

Care sunt cele mai frecvente interventii stomatologice intalnite la un dentist în Drumul Taberei?

Interventiile stomatologice sunt foarte importante pentru rezolvarea diverselor probleme dentare. Cele mai intalnite interventii sunt extractiile. De obicei, acestea sunt realizate de un medic chirurg specialist. Extractia dintilor sau a maselelor apare din mai multe motive, cum ar fi un dinte deteriorat care din pacate nu mai poate fi reparat, sau poate maxilarul este prea mic. In ceea ce priveste maselele, daca se extinde caria, va aparea infectia, care daca nu va disparea cu ajutorul antibioticelor, va trebui sa fie extrasa, pentru a nu se raspandi si la ceilalti dinti sau masele.

Extractii dentare | dentist în Drumul Taberei | PlazaDent.ro

dentist în Drumul Taberei

Astazi, foarte multi pacienti adulti dar si tineri aleg sa isi faca un implant dentar deoarece au dinti lipsa din anumite motive. Bineinteles ca la inceput, medicul ii va recomanda pacientului si alte metode de tratament. Exista situatii cand un pacient nu isi poate face implant dentar din cauza unor motive precum probleme la nivelul cavitatii bucale si aici este vorba despre pozitia sinusului maxilar, sau a unor nervi sau vase de sange, care au legatura cu starea organismului. Implantul presupune introducerea unui surub in osul maxilarului pentru a inlocui dintii lipsa.

Endodontia este o alta interventie chirurgicala ce presupune tratarea afectiunilor din interiorul dintilor. Pulpa dentara se afla in interiorul dintilor si aceasta este cea care poate suferi diverse afectiuni. Atunci cand apare infectia, este necesar un tratament endodontic. Daca problema dentara nu se rezolva, se va agrava si va fi nevoie de extractia dintelui sau a maselei. Rolul tratamentului endodontic este de a salva un dinte de la extractie. Daca se va ajunge in final la extractie, vor aparea diverse modificari atat functionale cat si estetice.