Instalatii Antiincendiu Agrementate

Acest sistem a fost proiectat si creat cu un singur lucru in minte, acela de ati proteja proprietatea si bunurile chiar daca tu nu esti acolo. Puteti fi siguri ca proprietatea dumneavoastra are toate sansele de supravietuire chiar si cand nu sunteti prezenti cu sistemul nostru integrat si unic de instalatii drencere. Acesta face parte din categoria de instalatii antiincendiu.

Aceste drencere produc o perdea de apa pentru protejarea impotriva focului atat intern cat si extern, aceasta perdea separand o zona de risc, de incendiu sau pentru a controla raspandirea focului.Instalatiile trbuiesc conectate la o sursa de apa nelimitata cu o presiune mare; valvele de control trebuiesc amplasate in locuri accesible, la nivelul solului, departe de riscul producerii unui hazard.

In timp ce sistemele de sprinklere protejeaza o cladire de un incendiu in interior, drencerele sunt plasate pe acoperisuri sau peste fereste si deschizaturi externe pentru a proteja cladirea de avariile expunerii la foc. Aceste echipamente sunt folosite pentru prevenirea, stingerea sau blocarea focului in spatiile inchise. Sistemele  automate antiincendiu sunt  instalate in cladiri sau camere in care pericolul de foc este considerabil mai mare. Au un sistem ce include un senzor de detactare a combustiei, dispozitiv de alarma, echipament de stingere al focului, dispozitiv de pornire si oprire. Deschizatura  acestora este tinuta inchisa de un disc tinut oprit de o siguranta actionata termic; in momentul cand temperatura creste pana la un punct prestabilit, siguranta este distrusa si discul se deschide permitandu-I apei sa iasa.

Drencerele pot fi deschise sau sigilate, cele deschise sunt operate simultan prin deschiderea valvei principale,iar cele sigilate sunt actionate individiual pe acelasi sistem cu senzor ca cel al spinklerelor. Valvele acestora sunt protejate impotriva folosirii neregulamentare, protejare de inghet si semnalizate clar in caz de nevoie. Sunt trei tipuri mari de drencere: drencere pentru acoperisuri, pereti, perdele si drencere pentru ferestre.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.