Indreptare cu keratina: prezentare generala

Odata cu evolutiile uimitoare in industria frumusetii a venit o alta procedura revolutionara pentru par, tratamentul de indreptare cu keratina. Cu un numar mare de rate de succes si o clientela uriasa, acest tratament are cu siguranta foarte multi fani.

Persoanele care folosesc keratina pe par raporteaza ca parul este mai neted si mai usor de gestionat. Efectele variaza foarte mult in functie de tipul de par, gros sau subtire, sanatos sau nu, dar si in functie de tratamentul cu keratina utilizat.

Acest tratament are ca rezultat parul neted si matasos care se estompeaza treptat dupa cateva luni. Parul nu va fi aplatizat complet si lipsit de orice volum. Ingredientul keratin este practic ca un balsam mai puternic. De asemenea, dupa cum s-a mentionat si anterior, rezultatele tratamentului variaza de la o persoana la alta.

In ce consta tratamentul de indreptare cu keratina pentru par?

Tratamentul dureaza aproximativ 3 ore si consta in urmatorii pasi: spalare pe par, uscarea lui, aplicarea solutie keratin, lasarea solutiei sa actioneze, uscarea din nou a parului si indreptarea parului suvita cu suvita.

O persoana cu parul extrem de cret ar putea sfarsi cu carlionti mai putin ondulati si usor drepti. Pe de alta parte, o persoana cu parul ondulat s-ar incheia cu parul drept si lustruit. Efectele tratamentului vor fi diferite pentru toata lumea, asa ca fetele nu trebuie sa fie dezamagite daca nu primesc parul drept pe care il cauta.

Indreptare cu keratina | Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Dupa tratament, se recomanda achizitionarea unui sampon uscat bun, deoarece este interzisa spalarea parului 48 de ore, dar si prinderea lui cu un elastic. Desi parul devine mai usor de gestionat post-tratament, nu va exista o schimbare semnificativa a rutinei de ingrijire a parului.

Joyasalon.ro, un salon de infrumusetare din sector 1, sustine faptul ca femeile care isi fac un tratament cu keratina vor trebui sa depuna in continuare eforturi suplimentare pentru a avea grija de parul lor. Stilistii recomanda un sampon fara sulfati. Acest lucru ar asigura longevitatea, deoarece samponul nu va contracara tratamentul. Costul acestui tratament pentru par depinde de lungimea, textura si grosimea parului.