Inchirierea unei masini pe termen lung – mai sigura si avantajoasa decat un leasing auto

Din ce in ce mai multe persoane care isi iau permisul de conducere prefera varianta inchirierii unui autoturism, in detrimentul achizitionarii unui autoturism la mana a doua sau deschiderii unui imprumut pentru o masina noua.

Serviciul de inchirieri auto Craiova pe termen lung aduce multiple avantaje clientilor care se vor regasi in placuta situatie de a conduce masina mult visata, fara sa isi mai faca griji in privinta incheierii unei asigurari auto RCA, a unui CASCO, si fara sa se mai teama ca le-a expirat ITP-ul sau ca nu si-au schimbat anvelopele la timp.

Avantajele unei masini de inchiriat din Craiova pe termen lung includ si faptul ca toate serviciile si actele necesare pentru a conduce autoturismul in conditii de deplina legalitate pe soselele din tara intra in grija reprezentantilor companiei Craiovarentacar.ro.

Inchirierea pe termen lung a masinii – oferta avantajoasa pentru soferi

Pentru cei care nu doresc sa cumpere un autoturism la mana a doua, pentru cei care nu isi permit un autoturism nou si nici nu vor sa intre in datorii fara a fi siguri ca aceea este masina de care au nevoie in viata lor, inchirierea pe termen lung a masinii este o varianta excelenta. Leasingul operational, asa cum mai este denumita aceasta inchiriere pe termen lung, are multiple avantaje.

In primul rand, in cazul unui leasing operational, platile sunt deductibile fiscal in mod integral in momentul efectuarii lor, TVA-ul este inclus, masinile nu sunt inregistrate in bilantul firmei, iar costurile de mentenanta si de intretinere, costurile asigurarii auto obligatorii RCA si CASCO, precum si costurile anvelopelor, ale serviciilor si ale taxelor de drum sunt acoperite de reprezentantii companiei rent a car.

Inchirieri auto Craiova | masini de inchiriat din Craiova | Craiovarentacar.ro

masini de inchiriat din Craiova

De asemenea, in cazul in care autoturismul are nevoie de reparatii sau de servicii de mentenanta, clientii pot solicita inlocuirea gratuita a mansinii. Finantarea prin leasing operational nu va afecta gradul de indatorare al companiilor, aceasta finantare reprezentand 100% fara achitarea avansului. Rezervarile masinilor de inchiriat pe termen lung se fac extrem de simplu, fie telefonic, fie online, prin completarea unui formular direct pe site. Masinile inchiriate beneficiaza de kilometri nelimitati, nu prezinta costuri ascunse, beneficiaza de asistenta gratuita 24 de ore din 24 si de spalare gratuita la un anumit interval de timp.

Cu siguranta ca inchirierea unei masini pe termen lung reprezinta o varianta foarte buna pentru soferii care au nevoie de un mijloc de deplasare comod, sigur si eficient.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.