In ce consta serviciul “cumpar carti in regim anticariat”?

Anuntul “cumpar carti in regim anticariat” se adreseaza tuturor oamenilor care vor sa isi vanda cartile. Cei care detin sute de volume de carti sunt interesati sa le vanda pentru a face loc in biblioteca lor altor carti si pentru a obtine o suma de bani, menita sa le aduca o mare satisfactie.

De ce trebuie accesat anuntul “Cumpar carti in regim anticariat”?

Exista o lista lunga si variata de motive pentru care persoanele sa ia in calcul accesarea acestui tip de anunt. Serviciile de genul “cumpar carti vechi” sunt destinate celor care au un numar foarte mare de carti, din diferite domenii si editii pe care vor sa le puna in vanazare.

Cu ajutorul unui simplu apel telefonic, volumele proprietarilor de carti vor fi vandute. Acestia trebuie sa explice cate volume au de vanzare, sa specifice starea volumelor, din ce domenii fac parte si cand vor putea fi gasiti acasa pentru evaluarea cartilor si, implicit efectuarea tranzactiilor.

De asemenea, vanzatorii de carti iau aceasta decizie pentru ca nu vor ca aceste capodopere sa fie aruncate la gunoi, reprezentantii anticariatului venind astfel cu cea mai buna oferta de achizitionare in acest sens.

In ceea ce priveste personalul autorizat din spatele serviciului de anticariat, acesta va raspunde tuturor solicitarilor, inclusiv celor din weekend, pentru ca un numar crescut de oameni au un program extrem de solicitant in timpul saptamanii.

Cumpar carti in regim anticariat | cumpar carti vechi | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

Totodata, personalul specializat va ridica si va duce la masina cartile evaluate anterior, ca apoi sa fie transportate la sediul anticariatului. Intervalul orar la care echipa se poate deplasa acolo unde este chemata pentru a achizitiona carti se va stabili in functie de nevoile clientului.

Proprietarii de carti au posibilitate de a vinde atat carti vechi, tiparite chiar si inainte de Primul Razboi Mondial, cat si carti noi, acestea fiind evaluate corespunzator. Sunt rare situatiile in care cartile nu sunt achizitionate de catre anticariat: acestea sunt deteriorate semnificativ sau lipsesc anumite file.

Fie ca persoanele vor sa vanda carti de literatura sau de stiinte exacte, acestea pot apela cu cea mai mare incredere la Anticariat-Carti.com, deoarece pretul oferit va fi unul foarte avantajos pentru acestea.