Imprimanta ideala pentru un student

Ca viitor student care se indreapta spre o facultate, iti faci o lista cu cele necesare si o verifici de cate ori este nevoie pentru a te asigura ca vei avea la indemana un minim de obiecte de care sa te folosesti. Unele lucruri, cum ar fi un laptop sau telefon, nu sunt negociabile, mai ales ca nu ocupa spatiu mult, insa imprimanta este tentant sa o tai de pe lista. Iar daca exista si alte optiuni de imprimare disponibile in campus, deja simti ca e inutila, insa nu se stie niciodata cand poti avea nevoie de o imprimanta personala la indemana.

Trebuie sa ai in vedere o diferentiere clara intre tipurile de imprimante disponibile pe piata pentru a nu investi inutil. Asadar, imprimantele laser folosesc un cartus de toner, in timp ce imprimantele cu jet de cerneala se bazeaza pe cartuse de cerneala. Daca ai multe sarcini care implica numai text, ia in considerare o imprimanta laser, acestea sunt rapide iar cerneala dureaza mai mult timp. Daca cerintele de la cursuri implica un volum mai mic de materiale tiparite, o imprimanta cu jet de cerneala va fi mai potrivita.

Daca vei avea nevoie, in mare parte, doar de imprimarea textului, nu exista niciun motiv sa cumperi o imprimanta color. Daca vrei sa ai prezentari impecabile, cu materiale grafice si fotografii, ar trebui sa te indrepti spre o imprimanta color.

Daca vrei,  poti lua in considerare si o multifunctionala care imprima, scaneaza si copiaza text si imagini. Imprimantele multifunctionale au toate aceste caracteristici fara a fi foarte voluminoase sau scumpe, iar daca te gandesti ca optiunea de scanare si copiere iti vor fi utile in momente pe care nu le poti anticipa, deja este cea mai buna optiune pentru tine.

Magazin Online Calculatoare si Multifunctionale SH

Pentru eficienta maxima la costuri minime, acceseaza It-sh.ro si alege unul din modelele de multifunctionale sh sau imprimante second hand. Pretul redus nu inseamna ca nu sunt bune , ele isi fac treaba impecabil, insa pentru anumite persoane sau companii nu mai sunt utile. Asa se face ca tu poti avea o imprimanta de calitate superioara la pret redus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.