HP Omen 15

Se știe că achiziționarea unui laptop bun depinde de preț, dar și de cumpărător, pentru că, înainte de toate, noi suntem cei care decidem cum ne investim banii.

Dar un laptop este sau ar trebui sa fie o achiziție bună din start; acest laptop, spre exemplu, este un model bun, dar unele dintre avantajele și dezavantajele lui îi vor pune în dubiu pe cumpărători. Ca avantaje, acesta prezintă o performanță grafică foarte bună; are un display solid, o tastatură rezistentă și nu face mult zgomot.

Ca dezavantaje, acesta prezintă un șasiu din plastic destul de butucănos; SSD-ul este un pic butucănos, iar bateria nu are o rezistență foarte bună. Însă, per total, HP Omen 15 oferă o performanță destul de bună, un display colorat de 144-Hz și o tastatură confortabilă, însă ecranul ar putea fi mai luminos.

HP Omen 15 este un Max-Q laptop folosit pentru gaming având calități excepționale. Pentru suma de 2100 lei, vei obține o performanță puternică, o rezoluție colorată de 15.6 inci, un display de 144-Hz, o tastatură bună și acele microfoane faimoase Bang&Olufsen – toate împachetate într-un design stilizat.

Opțiuni de Configurare și Prețuri

HP ne-a adus modelul în valore de 2100 lei aparținând lui Omen 15, care vine cu un Intel Core procesor de i7-8750H, un GeForce GTX 1070 Max-Q GPU cu un VRAM de 8GB și un RAM de 16GB, un SSD GB256, un 2TB 5, HDD 400-rpm, o tastatură cu patru zone și un display de 1080 p, 144-Hz.

Prețul inițial pentru Omen 15 este de 1500 lei, ceea ce vă va aduce o memorie de I5-8300H CPU, un GTX 1050 Ti cu VRAM de 4GB, un RAM de 8GB, un SSD de 128GB, un HDD de 1TB 7,200-rpm și o tastatură cu două areale și un ecran de 1080p 60-HZ.

Carcasa laptopului este ca o stilizare războinică, unde logo-ul strălucitor Omen aflându-se frumos așezată la vedere, în timp ce aluminiul brushat și fibra de carbon se interpun pentru a forma un model deosebit. Și nu numai că arată bine, ci și funcționează așa cum trebuie. Atunci când deschideți Omen 15, veți descoperi două mici balamale, ceea ce vor face ca acest laptop să pară că plutește. Combinați acest lucru cu tastele alb cu negru luminate de cele patru zone luminoase RGB și veți avea un laptop pentru gaming care vă va fascina.

Fie că aveți nevoie de un astfel de laptop să vă descărcați tensiunea nervoasă ori să vă jucați într-un mod responsabil, Omen 15 este o marcă veritabilă care vă va ajuta să realizați tot v-ați propus în materie de gaming.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.