“Hotelul” de anvelope este solutia depozitarii anvelopelor de extrasezon

cauciucuri noi

Anvelope noi

Obligativitatea utilizarii anvelopelor special concepute pentru sezonul rece este deja in vigoare de cativa ani si in curand soferii vor incepe schimbarea celor de vara. Aceasta noua lege a adus cu sine un nou neajuns la nivelul populatiei. Locuintele mici de la bloc au o suprafata redusa si nu sunt conformate cu suficiente spatii de depozitare, iar pastrarea cauciucurilor de extrasezon a devenit o problema destul de serioasa, pentru ca sunt voluminoase, grele si dificil de stocat.
Pentru ca acest aspect a fost din ce in ce mai discutat, anumite centre auto au gasit o solutie avantajoasa pentru soferi. Oferirea unor spatii special configurate pentru pastrarea de anvelope de iarna sau de vara pe tot parcursul sezonului, atunci cand nu se afla in uz. Un astfel de spatiu ofera si Cauciuc auto, un centru specializat in comercializarea si schimbul de roti, unde putem beneficia de un “hotel” de anvelope. Acesta ofera nu doar avantajul stocarii, dar avand deja la sediul vulcanizarii anvelopele, nu mai este nevoie sa le purtam pana acolo, scapand astfel si de efort si de murdarie. Acceseaza site-ul Cauciucauto.ro si solicita ajutorul personalului.

Tot aici, daca nu ti-ai echipat inca masina corespunzator pentru iarna, gasesti o gama variata de cauciucuri noi si second hand, de unde poti alege ceea ce ti se potriveste. Vei aveala dispozitie servicii de vulcanizare incluse, iar schimbul se va face foarte rapid si in conditii foarte bune. De aceea este bine sa alegi centre unde poti beneficia de servicii complete, pentru a rezolva intr-un singur loc toate problemele legate de masina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.