Hidratati-va pielea inainte de a pulveriza parfum

Avem motive intemeiate sa credem ca nu exista om in lumea asta care sa nu aprecieze un miros placut, mai ales un miros care vine de la un parfum fabulos. Parfumul a devenit astazi atat de comun si este atat de des in ritualul nostru zilnic incat de multe ori nu ii mai acordat atata importanta, insa trebuie sa stiti ca exista si persoane in lume care isi alege foarte atent parfumul pe care il va folosi pentru ca il va eticheta in relatia cu cei din jur.

 Cu totii suntem familiarizati cu fel de fel de mirosuri atunci cand ne urcam in tramvai sau in metrou sau atunci cand calatorim cu mijloacele de transport in comun, insa in mod suprinzator  exista o adevarata legatura intre modul in care miroase un parfum si personalitatea celui ce il poarta. Multi dintre noi facem o mica – mare greseala atunci cand pulverizam parfumul; nu ne hidratam corect pielea. Hidratarea pielii in prealabil este o necesitate, mai ales atunci cand dorim ca parfumul sa fie unul persistent. Specialistii parfumieri ne recomanda ca atunci cand pulverizam orice fel de parfum sa ne hidratam zona unde va fi pulverizat parfumul cu o lotiune cu substanta active. Parfumul isi va difuza mirosul mult mai bine atunci cand pielea este hidratata corespunzator.

 Un alt lucru gresit pe care il fac oamenii este sa isi frece incheietura mainilor dupa ce in prealabil le pulverizeaza cu pafrum. Daca aveti obiceiul de a va freca incheieturile mainilor trebuie sa stiti ca este un obicei care poate provoca mai mult rau decat bine. De regula, parfumurile reprezinta un amestec complex de note de top si note de baza. Notele de top sunt mult mai delicte si se pot estompa rapid, in timp ce notele de baza sunt de lunga durata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.