Hawaii

Aceasta minunata destinatie de vacanta este locul ideal pentru toate tipurile de turisti. Maui este pentru distractie si pentru familii. Oahu atrage surferi, partieri si aventurieri in aer liber. Kauai este pentru dragoste si lux. Iar Insula Mare este … pur si simplu mare.

Din punct de vedere geografic, Hawaii se mandreste cu totul, de la plajele cu nisip negru pana la varfurile acoperite de zapada, de la deserturile plina cu lava pana la padurile tropicale abundente si luxuriante.

Cel mai bun moment pentru a vizita Insula Hawaii este intre septembrie si noiembrie. Atunci, tarifele camerelor sunt in general rezonabile. Temperaturile raman constante pe parcursul intregului an astfel incat este posibil ca turistii sa doreasca sa evite cel mai scump sezon care este din decembrie pana in martie.

Exista o multime de restaurante hawaiiane de fuziune in zonele hotelului, care servesc carne de porc maruntita, apoi (desert hawaian) si alte preferinte regionale. Cei din industria turistica se asteapta ca turistii sa doreasca ceea ce percep ca fiind bucatarie autentica hawaiana, iar restaurantele sunt mai mult decat dispuse sa le ofere. Fructe de mare proaspete sunt, de asemenea, un fel de baza in multe restaurante.

Cele mai bune restaurant sunt cele din statiunile Kohala, langa Kona, dar turistii trebui sa fie pregatiti sa plateasca pretul special „turistic”. Pentru preturi mult mai rezonabile, turistii pot merge la Hilo.

Infractiunea este rara pe Insula Mare. Preocuparea principala ar trebui sa fie legata de apa. In timp ce temperatura apei este aproape intotdeauna placuta, surful de iarna poate deveni foarte dur, mai ales pe malul nordic si pe plajele de pe coasta de vest. Curentii puternici au provocat inecari in trecut, asa ca turistii sunt sfatuiti sa inoate cu prudenta si sa nu intre niciodata in apa singuri sau fara supravegherea unui salvamar. Daca acesti intentioneaza sa se plimbe de-a lungul coastei, trebui sa se asigure ca poarta adidasi sau incaltaminte de protectie, astfel incat picioarele sa nu fie expuse la roci ascutite. De asemenea, trebuie utilizata crema de protectie solara, mai ales la altitudini mai mari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.