Gesturile potrivite in caz de necesitate de depanaj auto

In caz de mare necesitate, depanajul auto este solutia cea mai naturala si simpla, dar trebuie desigur sa aveti reflexele cele mai inspirate pentru a beneficia de tarife accesibile si corecte. Garantia de asistenta auto este onorabila 24 /24, 7zile/7, in caz de pana, de accident sau de furt auto. Totusi pachetele de asigurare automobila sunt mai putin complete in ceea ce priveste indemnizatia serviciilor, franchiza kilometrica. Alo Tractari va pune la curent cu toate aceste detalii care fac diferenta, inainte de a porni aventuroisi la drum.

Tractari auto

Incercati sa va pastrati calmul si sa ramaneti conectati

Intotdeauna faceti in prealabil comparatii de preturi si informati-va la companiile de asigurare despre pachetele de garantie pe care le alegeti si trebuie imperativ sa cunoasteti la ce valoare sunteti asigurati in caz de eveniment neplacut pe autostrada.

Echipa noastra, va propune cele mai accesibile si corecte servicii si ofera chiar si reduceri substantiale pentru interventii ce sunt anuntate prealabil, ca de exemplu pentru o interventie de transporturi de utilaje pe care o pregatim cu 3 zile inainte. Nu uitati sa ramaneti geo-localizati, daca situatia v-o permite, pentru a putea comunica cu echipa de depanaj si de a-i indica acesteia, in mod exact ,locatia precisa in care va aflati in cazul in care asteptati cu nerabdare ajutor. Puteti chiar vizualiza in timp real momentul in care echipa de asistenta rutiera se apropie de zona in care va aflati. Acest prim ajutor , echipa de depanaj care va va fi atribuita, poate de asemenea sa va comunice toate numerele de telefoane utile din imprejurimi si sa asigure servicii de reparatii daca situatia permite o reparatie instanta.

Tractarea de masina integreaza in gama de servicii popuse pentru ajutor si asistenta in caz de pana, asistenta in caz de accident , de furt si incendiu cu ,tractare, depanare si remorcare in caz de astfel de situatii. Preturile sunt convenabile iar echipa de depanare are obligatia de a face manipularile auto direct la fata locului, pentru a va ajuta sa reporniti la drum, daca starea automobilului este in masura si securitatea dumneavoastra si a pasagerilor sunt privilegiate.

Serviciile noastre sunt imediate, si asistenta este disponibila deasemenea weekendurile si pe perioada noptii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.