Elemente importante in implantarea dentara

Implanturile dentare reprezinta o modalitate excelenta de a inlocui dintii lipsa si de a oferi o solutie fixa pentru protezele detasabile partiale sau complete. Implanturile ofera un suport excelent si stabilitiate chiar si pentru aparatele dentare.

De fapt, implanturile sunt radacini, de obicei facute din titan, si coroane artificiale care sunt inserate chirurgical in osul maxilarului superior sau inferior. Dintii atasati implanturilor au un aspect foarte natural, imbunatatind si restabilind zambetul pacientului. Implanturile sunt foarte puternice, stabile si durabile, avand o viata lunga spre deosebire de celelalte metode mobile de inlocuire a dintilor.

Motivele pentru care o persoana ar trebui sa apeleze la implanturi dentare sunt legate de inlocuirea eficienta a dintilor lipsa fara a afecta dintii vecini, rezolvarea durerilor articulare sau a problemelor de ocluzie cauzate de miscarea dentara catre zona dintelui lipsa. Poate ca cel mai vizibil motiv este cel legat de estetica dentara. Fiecare persoana are propriile motive pentru care accepta sau refuza implantarea, insa sfatul specialistului este cel care ar trebui sa conteze.

Implanturile dentare necesita o serie de vizite la stomatolog, dispersate pe parcursul a mai multe luni. Implantarea necesita radiografii, amprente, masuratori ale cantitatii de os si gingie si planuri temeinice pentru un proiect maret. In cele din urma, implantul se insereaza in os printr-o interventie chirurgicala, sub anestezie, iar vindecare si integrarea acestuia pot dura chiar si pana la sase luni. Dupa vindecare, implantului i se ataseaza o coroana, singura parte vizibilia a acestuia, care imita perfect dintele natural. Exista unele tipuri de implanturi care permit ca radacina si coroana sa fie plasate in acelasi timp.

O buna igiena orala, obiceiurile alimentare sanatoase si vizitele obisnuite la stomatologie vor ajuta la pastrarea in bune conditii a implantului pe o perioada mare de timp. Specialistii garanteaza durabilitatea implanturilor pentru minim 20 de ani, insa din cauza uzurii, s-ar putea sa fie nevoie de ajustari ale coroanei sau chiar inlocuirea ei. Cu o grija naturala fata de toti dintii si implant, acesta va rezista o viata intreaga, ceea ce intareste si mai mult ideea de investitie eficienta.

Implanturi dentare in sector 6 | Plazadent.ro

Puteti avea parte de cele mai ieftin si bun implant dentar in Bucuresti la clinica stomatologica Plaza Dent. Toti cei care doresc sa inceapa procedura de pregatire pentru implanturi dentare in sector 6, ar trebui sa acceseze Plazadent.ro pentru a se informa temeinic cu privire la tot ce presupune acest lucru!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.