Doresti sa vopsesti jantele masinii tale?

In ziua de azi, foarte multi soferi aleg sa isi duca masina la o vopsitorie de jante auto pentru a-i oferi un look nou si modern. Studio Metal este unul dintre cele mai specializate studiouri in constructii metalice, care ofera si servicii calitative de vopsire a jantelor la preturi accesibile. Din echipa studioului fac parte foarte multi ingineri si arhitecti, cu o experienta de peste 11 ani. Pe site-ul Studiometal.ro, clientii interesati pot afla informatii despre toate serviciile oferite. Punctul forte al acestui studio este personalizarea. Echipa Studio Metal este deschisa catre ideile clientilor si catre sugestiile acestora. In acest fel, rezultatul final va fi pe placul clientilor.

Vopsitorie de jante auto: Ce presupune intreg procesul?

Studio Metal vopseste jantele auto in camp electrostatic. Ce inseamna acest lucru? Vopsirea in camp electrostatic presupune un proces prin care jantele auto sunt vopsite calitativ si uniform. De asemenea, vopseaua aplicata in camp electrostatic este mult mai rezistenta la diverse substante chimice.

Spre deosebire de vopsirea conventionala, cea in camp electrostatic este un proces diferit. Presupune in principal o vopsea sub forma de pulbere si nu una in forma lichida. Vopsirea in camp electrostatic ofera posibilitatea alegerii clientilor unei palete complexe de culori, atat mate, cat si lucioase.

Vopsitorie de jante auto | Studiometal.ro

vopsitorie de jante auto

Procesul presupune mai multe etape. Pentru inceput, se va inlatura murdaria si reziduurile de sudura de pe jantele ce urmeaza a fi vopsite. Practic aceasta etapa presupune pretratarea chimica, ce implica degresarea, inlaturarea petelor si clatirea pieselor. Sablarea este o alta metoda de pretratare a suprafetei si presupune o curatare de tip abraziv.

Urmeaza apoi pulverizarea particulelor de vopsea pe jante. Personalul calificat de la Studio Metal va folosi un pistol de vopsit, foarte performant. Dupa cum este si denumit acest proces, rolul pistolului este de a oferi vopselei uscate, o incarcatura electrica pozitiva.

Etapa finala in acest proces de vopsire este polimerizarea, care presupune introducerea jantelor intr-un cuptor, la o temperatura foarte ridicata, timp de 20 de minute. Vopseaua se va intari si va arata perfect pe suprafata jantelor.