Documentare de pe Netflix

Documentarele de pe Netflix au o popularitate atat de mare multumita specilistilor care pun cap la cap niste idei concrete, ce duc la concluzii nemaipomenite. Acestea au numeroase teme, fie ele istorice, despre sport, muzica, stiinta, ori cele despre dependenta de droguri si ce impact au asupra organismului, fie despre moartea subita a nenumarati artisti. Este de necrezut cum aceste idei si studii facute pe diverse teme, explicate intr-o maniera astfel incat oricine va fi capabil sa intealaga, acordand putina atentie, ne fac sa deschidem ochii si sa realizam ce se intampla cu adevarat in jurul nostru.

Cel mai popular documentar de pe Netflix, dar si cel mai emotionant, este cel despre viata Printesei Diana. „Diana: In Her Own Words”, a aparut in 2017, ofera detalii destiute de multe persoane, in legatura cu ceea ce a trait. Este probabil documentarul care a inregistrat cel mai mare numar de vizualizari. Pe Netflix exista doua astfel de documentare despre Printesa Diana, care explica incercarile la care a fost supusa, alaturi de tensiunile de acasa si cum tanara le-a facut fata pana la un moment dat.

Un alt documentar emotionant, aparut in 2016, este cel despre povestea de viata a artistei Whitney Houston. „Whitney: Can I Be Me”, incepe prin examinarea vietii ei de artist pop, de la inceputurile in muzica, pana la lupta cu dependenta si pana la decesul tragic.

The Truth about Alcohol”, dupa cum spune si titlul, doreste sa aduca la cunostinta adevarul despre alcoolul, atat beneficiile pe care le are, dar si riscurile pe care de aduce. Astfel ca doctorul Javid Abdelmoneim face eforturi uriase pentru a invata ce inseamna cu adevarat alcoolul, explorand stiinta legata de consumul lui.

The Redeemed and the Dominant: Fittest on Earth”, un documentar despre sport, lansat in 2017, raspunde cu ajutorul unui grup de elita de atleti ce participa la Jocurile Crossfit Reebok, la intrebari despre ce presupune sa iti depasesti propriile forte, cum rezista si prin ce greutati este nevoie sa treaca acestia pana la atingerea succesului.

Steve Jobs: Billion Dollar Hippy– se bazeaza pe convingerea fondatorului Apple, Steve Jobs, ca va schimba lumea cu ajutorul tehnologiei. Apropiati, dar si co-fondatorul Stefe Wozniak, spun povesti extraordinare despre cum a cazut si s-a ridicat brandul Apple cu Steve Jobs la conducere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.