Design-ul industrial, din nou in tendinte in amenajarile interioare

Chiar daca sunt doua concepte care la inceput par complet antagonice, design-ul industrial si amenajarea de interior, totusi, cu imaginatie si creativitate, acestea se pot completa intr-un mod foarte interesant, generand imagini expresive si incarcate de substanta.

Deja betonul aparent si lasarea instalatiilor la vederenu mai sunt niste noutati in materie de constructii, insa amplasarea la interior a unor elemente prefabricate sau executate la scara industriala poate fi o alegere spectaculoasa pentru o amenajare de spatiu public (muzeu, galerie de arta, cafenea etc.) sau chiar de locuinta privata. Vom imprima in final un caracter tineresc, dinamic si foarte personal spatiului pe care l-am definit.

Astfel, putem integra in aceste proiecte diferite tipuri de obiecte ce fac parte din limbajul expresiv industrial; spre exemplu, putem utiliza gratare metalice, folosite in plan vertical, pentru compartimentarea transparenta si eficienta a spatiilor, ori pentru mascarea unor elemente pe care nu dorim sa le expunem, precum calorifere sau instalatii electrice.

De asemenea, amplasarea de trepte metalice incluse in scari de diferite forme si dimensiuni este o alegere potrivita pentru acest tip de amenajare, ele asigurand legatura intre doua niveluri, fara a crea insa bariere vizuale si contribuind la o fluiditate a spatiului.

Daca ai deja o idee de astfel de proiect, trebuie sa cunosti si furnizorii de la care poti procura aceste materiale. Noi iti recomandam firma Dovexim, care produce la comanda elemente metalice personalizate, de calitate si care poate realiza toate elementele pe care ti le doresti intr-o perioada scurta de timp. Acceaseaza site-ul si afla mai multe informatii despre producatori aici: dovexim.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.