Descopera frumusetea cartilor scrise de clasici. Iata 3 romane pe care sa nu te ratezi!

Exista multi cititori care descopera ca sunt atrasi de cartile scrise de clasici tocmai la maturitate, datorita randurilor pline de inteles si a actiunilor, de cele mai multe ori, induiosatoare. Din fericire, clasicii se pot gasi cu usurinta pe rafturile oricarei biblioteci, librarii sau anticariat, datorita celebritatii lor.

Vestea si mai buna este ca anticariatele pun la dispozitia cumparatorilor o multime de carti ieftine care fac parte din aceasta categorie. Principalele romane care nu trebuie sa fie ratate de cititori sunt amintite in cele ce urmeaza.

  1. Suferintele tanarului Werther”, Johann Wolfgang von Goethe

Goethe este unul dintre scriitorii cu un talent incomparabil si cu o perspectiva proprie in ceea ce priveste viziunea asupra vietii. Cartea „Suferintele tanarului Werther” se inscrie in literatura clasica universala, prezentand dragostea lui Werther pentru Lotte, o femeie maritata. Romanul este scris sub forma de scrisori, prin intermediul carora cititorul afla despre trairile si framantarile personajului principal. Cu siguranta romanul poate sa fie gasit cu usurinta intr-un anticariat de carti de vanzare la preturi de nerefuzat.

  1. Un veac de singuratate”, Gabriel Garcia Marquez

Gabriel Garcia Marquez tese prin intermediul pasajelor descriptive satul fictiv Macondo din America de Sud, care exista de doar un veac. Cititorul este invitat inca de la primele pagini sa paseasca in sanul familiei Buendia, in cadrul careia se desfasoara o multime de evenimente. Cartea merita sa fie citita de pasionatii de suspans, autorul stiind exact cum sa-l tina captiv pe cititor in universul creat.

Carti ieftine | anticariat de carti de vanzare | PrintreCarti.ro

Carti ieftine

  1. Maestrul si Margareta”, Mihail Bulgakov

Romanul introduce cititorul in atmosfera din Moscova anului 1930, in care orasul era guvernat de o stare generala de neliniste, agitatie si chiar agresivitate. Actiunea debuteaza cu discutii despre Divinitate, dezbatandu-se existenta acesteia intr-o Rusie stalinista. Cartea infatiseaza si etaloane morale, lupta dintre bine si rau, cautand adevarul sau puntea de legatura a prezentului cu trecutul biblic. Aceste trei carti sunt doar cateva dintre romanele clasice care pot fi gasite la PrintreCarti.ro, la preturi accesibile.

Romanele care apartin literaturii universale clasice indeamna cititorul sa cunoasca trecutul altor popoare prin intrigi ademenitoare si actiuni pline de suspans.