Decizia de a avea un tort de nunta

Nuntile au la baza decizii, iar prima dintre ele este aceea de a intra intr-un legamant de casatorie sau nu. Dupa aceea, urmeaza decizia de a alege invitatii in vederea organizarii unui eveniment mare sau a unuia mic si intim, doar cu cateva dintre cele mai importante persoane.

Apoi urmeaza intrebarile logistice din jurul evenimentului: nunta la restaurant sau in aer liber? DJ, formatie sau karaoke? Cabina foto, fotograf consacrat sau drona? Luna de miere sau fara luna de miere? Toate acestea sunt lucruri importante de luat in considerare, insa nicio decizie nu este la fel de importanta ca alegerea tortului!

Puteti avea rochia perfecta, locatia mult visata, o ceremonie frumoasa, dar daca evenimentul este sarac in ceea ce priveste dulciurile, oaspetii il vor cataloga drept lipsit de gust, energie si culoare. Poate ca nu vi-l doriti, insa tortul de nunta este intr-adevar, piesa de rezistenta a nuntii. V-ati intrebat vreodata de ce este atat de popular si care sunt alternativele acestui obicei?

Exista mai multe teorii diferite despre originea tortului de nunta. Se spune ca acesta isi trage radacinile dintr-o veche traditie romana, imbunatatita de-a lungul secolelor pana la varianta actuala. In timp, torturile de nunta cu fructe, acoperite cu frisca si glazura, s-au cimentat ca solutie clasica. Este imaginea care apare in mintea tuturor atunci cand se gandesc la torturi de nunta.

Desi forma torturilor de nunta pare sa fie mereu aceeasi – blaturi suprapuse ascunse sub un decor de crema – combinatia de arome este intotdeauna diferita si atragatoare. Acum, cu atat de multe posibilitati de coacere si preparare a cremelor si dressingurilor, torturile si toate deserturile, in general, au devenit o incantare pentru degustatori.

Torturi personalizate online

Torturi personalizate online

Daca doriti un tort personalizat pentru nunta sau alt eveniment, puteti comanda online accesand etorturi.ro! Este imposibil sa nu fiti multumiti, mai ales ca veti avea posibilitatea sa degustati diverse variante de torturi si prajituri! Cu sprijinul eTorturi, totul poate fi simplu si delicios!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.