De ce sa cumperi o multifunctionala second hand?

Imprimantele si multifunctionalele nu pot lipsi dintr-un birou, insa sunt utilizate si de persoanele fizice pentru printarea proiectelor sau a altor documente importante. Cea mai ieftina solutie este reprezentata de multifunctionale SH.

Specialistii de la calculator-ieftin.ro explica avantajele de care se poate bucura un cumparator atunci cand alege produse second hand sau refurbished, in locul celor noi.

Avantaje imprimante second hand

Pret

Atunci cand sunt cumparate imprimante second hand pretul va fi cu siguranta mai mic decat in cazul imprimantelor clasice din magazine, pentru aceleasi performante. Daca imprimanta este utilizata ocazional, nu este necesar sa fie facuta o investitie majora pentru un produs care in majoritatea timpului doar acumuleaza praf. Elevii si studentii care au de imprimat foarte mult, pot apela la o astfel de solutie avantajoasa la un buget redus.

Performante

Alegand de exemplu multifunctionale SH utilizatorii se bucura de performante ridicata, la un cost foarte mic. O multifunctionala include de obicei:

  • Printer;

  • Un scanner;

  • Un xerox;

Exista si multifunctionale care permit mai multe tipuri de hartie pentru imprimare, ceea ce constituie un mare avantaj pentru cei care utilizeaza formate de hartie speciale, altele decat clasicul A4. De obicei, este vorba despre scheme si schite de arhitectura, planturi topografice, schite ingineresti, postere si mesh-uri.

O multifunctionala noua, care sa ofere atat de multe functii, costa foarte mult si pentru un manager la inceput de drum, de exemplu, va fi o investitie imensa ce se va amortiza foarte greu. Tinand cont de acest aspect, alegerea unui produs SH este mult mai buna, deoarece costurile se amortizeaza rapid.

O gama vasta de produse pentru orice utilizator

Nevoile utilizatorilor variaza in functie de activitatile desfasurate. Un elev sau un student are nevoie de o imprimanta pentru a printa proiecte, pentru a xeroxa carti si cursuri si pentru a scana documente pe care sa le imparta cu colegii sau pe care sa le tina in calculator. O multifunctionala laser este recomandata in acest sens, pentru ca se misca mult mai repede decat una cu cerneala.

Multifunctionale SH | imprimante second hand | calculator-ieftin.ro

multifunctionale SH

Fotografii au nevoie de imprimante care sa redea foarte bine culorile, pe diverse suporturi cum ar fi cartonul si hartia fotografica. Arhitectii si inginerii au nevoie de imprimante care sa accepte hartie A3 sau chiar A2 si A1, si de scannere performante pentru a stoca in calculator schitele facute pe hartie. Pentru activitati de birou sunt necesare imprimante care sa printeze repede documente, la o calitate cat mai buna. Pentru toti acesti utilizatori exista modelul perfect de imprimanta second hand.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.