De ce Mykonos are foarte multi turisti in fiecare an?

Cand vine vorba de o vacanta in Grecia, Mykonos este o insula ce ofera cate un pic din toate. Nu numai ca este o insula plina de farmec, dar este si o destinatie de vacanta de care toata lumea se poate bucura. Totusi, care sunt motivele pentru care turistii aleg Mykonos?

Plaje pentru toata lumea

Fiecare plaja de pe Mykonos are ape cristaline si nisipuri aurii, asa ca indiferent pe ce plaja aleg turistii sa isi petreaca ziua, vor avea parte de un adevarat paradis. O plaja recomandata pentru familie este Ornos. Ei bine, este centrala, si pune la dispozitia vizitatorilor o gama larga de restaurante si baruri. Apa este perfecta pentru tinerii care isi doresc sa invete sa inoate.

Cazare de lux

Mykonos este o locatie in care toate cazarile sunt de lux. Ambasadorul Myconian este hotelul de pe insula ce are preturi accesibile pentru toata lumea. Daca sun totusi si turisti doritori de liniste, isi pot inchiria una dintre numeroasele vile private disponibile. Multe dintre ele au piscine si vederi impresionante asupra Mykonos.

Orasul cu multe cladiri albe

Grecia este „casa alba” a celor mai multi dintre turisti. Aici toate casele sunt vopsite intr-un alb imaculat si au cupola albastra. Tendinta a inceput cu secole in urma, pentru a scoate in evidenta si mai mult reflectarea soarelui. Astazi, aceste case reprezinta unul dintre aspectele captivante si atragatoare ale unor locuri ce merita vizitate, precum Mykonos.

Oportunitati foto de pretutindeni

In afara de plajele evidente, perfecte pentru poze si case albe, exista oportunitati foto peste tot in Mykonos, asa ca, daca turistii sunt iubitori de Instagram sau Snapchat, inseamna ca aceasta este destinatia potrivita. Cu siguranta prietenii de acasa vor fi gelosi pe pozele postate pe social media.

Bucatarie delicioasa

Cei ce vor sa serveasca o mancare greceasca autentica, vor gasi cu usurinta restaurantul potrivit. Iubitorii de baklava se pot bucura si ei de acest desert, fiind servit pe insula de aproape toate restaurantele.

Cumparaturi interminabile

Daca turistii iubesc cumparaturile, atunci Mykonos poate fi considerat un adevarat paradis, cu multe buticuri si magazine ale unor designeri de moda.