De ce avantaje te bucuri daca folosesti o perna pentru sezut cu gel?

Perna pentru sezut cu gel este ideala pentru persoanele care petrec foarte mult timp pe scaun. Fie ca e vorba de un corporatist, sofer sau o persoana care foloseste scaunul cu rotile pentru deplasare, sezutul indelungat poate provoca un nivel ridicat de disconfort si dureri pe termen lung la nivelul coloanei vertebrale si nu numai.

O postura neadecvata pe scaun genereaza aparitia unor dureri si a unor probleme la nivelul coloanei vertebrale, care pot fi evitate prin utilizarea zilnica a acestei perne cu efect racoritor.

Beneficiile pernelor pentru sezut cu gel

Acest tip de perna ortopedica are multiple beneficii pentru confortul si sanatatea celor care petrec ore in sir pe scaun. Perna cu gel imbina spuma calitativa si rezistenta cu gelul terapeutic racoritor. Gelul are rolul de a absorbi caldura si de a oferi o senzatie de prospetime permanenta. Placuta la atingere, perna poate fi folosita pentru orice scaun si in orice moment. Aceasta devine un accesoriu de nelipsit la birou, in masina, in scaunul cu rotile si chiar in avion.

Perna ortopedica | Perna pentru sezut cu gel | Ortosan.ro

perna pentru sezut cu gel

Durerile si tensiunea din zona lombara si zona spatelui sunt ameliorate prin utilizarea acestei perne. Durerile de spate isi reduc intensitatea sunt evitate pentru ca aceasta perna permite mentinerea unei pozitii adecvate pentru coloana vertebrala. In plus, circulatia sangelui este imbunatatita in momentul in care se adopta o postura corecta pe scaun cu ajutorul pernei.

Datorita gelului, perna revine de fiecare data la forma initiala, chiar si dupa multe ore de folosire. Nici tensiunea din zona fesierilor nu va mai reprezenta o problema, deoarece forma acestei perne este special conceputa pentru a oferi o senzatie de relaxare si de a atenua impactul resimtit dupa multe ore de stat pe scaun.

Dupa orele in sir petrecute in pozitia de sezut, evitarea durerilor poate parea imposibila, insa perna cu gel este solutia perfecta pentru persoanele care sunt nevoite sa petreaca mult timp in aceasta pozitie. In magazinul online Ortosan.ro se pot gasi perne ortopedice din gel pentru sezut la preturi accesibile, ce imbina calitatea superioara cu design-ul ergonomic.