Cursuri baschet Bucuresti

Daca esti in cautarea unei activitati fizice potrivite pentru a-ti ridica copilul de pe canapea, basketul este un sport pe care baietelul sau fetita ta il poate incepe de la o varsta frageda. Cursuri baschet Bucuresti iti vine in intampinare cu un program de basket oferit de oameni profesionisti cu studii in domeniul educatiei fizice si sportului ce iti pot indruma si invata copilul pe langa  basket si cum sa aiba un stil de viata sanatos, si o dezvoltare armonioasa. Alege o viata santoasa pentru copilul tau si trimite-l la antrenament baschet pentru a invata ce este disciplina si cum se face un sport profesionist.

Basketul ajuta copiii sa invete regulile de baza ale coordonarii si ale spiritului de echipa si ca bonus va interactiona si isi va face multi prieteni. Ducandu-ti copilul la orele de basket inca de mic nu doar ca il vei incuraja sa faca sport dar va servi si drept fundatie a unei vieti sanatoase si active pentru viitor. Unele programe de basket pot incepe inca de la varsta de 5 ani.

Invatarea basketului implica driblinguri, aruncari la cos, prinderea mingiei si  postul de pivot. Inceperea antrenamentelor de basket de la o varsta frageda ajuta la imbunatatirea abilitatilor motorii prin folosirea grupelor majore de muschi. Copiii mici care joaca basket isi imbunatatesc flexibilitatea si rezistenta. De asemenea copilul tau va beneficia si de o foarte buna coordonare ochi-mana, iar acestea ii vor fi folositoare si in activitatile din viata de zi cu zi.

Implicarea in basket de la o varsta mica ajuta copiii sa se dezvolte si din punct de vedere psihologic. Faptul ca va juca intr-o echipa ii va permite copilului tau sa-si faca multi prieteni  si sa se simta implicati si importanti in echipa lor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.