Cum stii daca albirea dentara este procedura potrivita pentru tine?

Una din cele mai des solicitate proceduri de estetica dentara este albirea dintilor, procedura disponibila in orice cabinet stomatologic in Bucuresti, cu efecte imediate si impresionante. Zambetul ametitor de alb este, pentru pacientii moderni, o arma pe care o folosesc atat in viata personala, cat si in viata profesionala.

Pe piata exista o multime de geluri, benzi, paste si chituri de albire pe care medicii stomatologi nu le recomanda in mod deosebit, datorita efectelor adverse pe care pot sa le aiba asupra dintilor pacientilor. Asadar, pentru cei care doresc sa isi albeasca dintii, procedura profesionala de albire le este pusa la dispozitie in cadrul clinicii https://implantologiesector4.ro.

Programeaza o consultatie la cabinet stomatologic in Bucuresti pentru a afla mai multe despre albirea dintilor

Fara opinia avizata a unui medic specialist stomatolog, pacientii nu pot incepe nici macar o rutina de albire a dintilor la domiciliu folosind produsele pe care le gasesc disponibile pe piata sau in farmacii. Persoanele care sunt decise sa isi albeasca dintii trebuie sa ceara o parere avizata inainte de a face primii pasi pentru a-si recapata stralucirea zambetului.

Medicul dentist va face o evaluare generala a sanatatii orale a pacientului, va trata problemele existente precum carii sau depuneri de tartru, placa bacteriana si va propune solutia de albire potrivita. Intotdeauna aceasta solutie este personalizata de la caz la caz, fiind considerata si cea mai sigura pentru pacient.

Clinica stomatologica in sector 4 | Cabinet stomatologic in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

cabinet stomatologic in Bucuresti

Candidatii ideali pentru albirea dintilor

Pacientii care pot opta pentru procedura de albire dentara intr-o clinica stomatologica in sector 4 sunt pacientii sanatosi din punct de vedere fizic, care nu au carii, nu au suferit tratamente endodontice si prezinta colorari sau decolorari interne. De asemenea, pacientii care opteaza pentru albirea dentara trebuie sa nu aiba plombe si sa nu se confrunte cu hipersensibilitatea dentara.

Nu in ultimul rand, procedura de albire nu se recomanda pacientelor insarcinate sau care alapteaza, neexistand suficiente studii care sa demonstreze ca albirea dintilor este sigura in aceste cazuri.