Cum se aleg cele mai bune parfumuri arabesti de dama fara a le mirosi

Cand vine vorba de parfumuri arabesti de dama, se simte de la distanta o mireasma exotica, misterioasa si speciala, cum nu se intalneste la nicio alta esenta din lume. Aceste arome au, cu siguranta, ceva al lor.

Pe site-ul Me.ro sunt foarte multe astfel de parfumuri, care mai de care mai interesante si imbietoare, cu note de lemn, ambra, trandafir, boabe de tonka, cardamon, vanilie si multe altele la fel de exotice. Dar cum se alege cel mai bun parfum fara a fi testat cu adevarat intr-un magazin de profil? Iata cateva dintre cele mai recomandate sfaturi:

Parfumuri arabesti de dama, in functie de momentul zilei si de sezon

Da, este foarte important cand se foloseste un parfum de dama arabesc. Fiind vorba de esente foarte puternice, cu o personalitate aparte, este foarte important sa se stie cand anume se pot folosi. Pentru timpul zilei si in special atunci cand temperaturile urca foarte mult in termometre, sunt recomandate parfumurile cu note proaspete. In schimb, toamna si iarna sunt indicate cele mai grele, dulci si persistente, care invaluie incaperea si atrag atentia instantaneu asupra persoanelor care le poarta.

Parfumuri arabesti de dama | parfum de dama arabesc | Me.ro

parfumuri arabesti de dama

Ingredientele dicteaza

Atunci cand se cumpara pentru prima data un parfum de acest tip si mai ales de un site online, unde nu se pot testa, este foarte important sa se citeasca la fiecare produs in parte indicatiile. Producatorul detaliaza care sunt componentele, care se constituie in note de varf, note de mijloc si note de baza. In functie de florile, de fructele sau de alte arome preferate, se pot corela si stabili daca intr-adevar parfumul s-ar putea ridica la inaltimea asteptarilor si preferintelor unei persoane.

Conform specialistilor, notele se dezvaluie treptat, in trei straturi. Primele se simt notele de varf, acelea care sunt cele mai puternice. Urmeaza sa se resimta notele de mijloc, acestea avand rol in echilibrarea aromelor, iar la final, cele care raman mai mult timp sunt cele de baza.

Atunci cand se alege un parfum conteaza si prima impresie pe care o creeaza designul asupra unei persoane. Uneori, se intampla pur si simplu sa fie dragoste la prima vedere si cu un parfum.