Cum sa vinzi mai repede un apartament si sa obtii un pret foarte bun

Sunt multe motive pentru care oamenii isi vand casa: fie se muta intr-o locuinta mai mare pentru ca s-a marit familia, fie ca au mostenit o proprietate insa nu doresc sa o foloseasca sau pur si simplu decid ca este mai bine sa se mute intr-o zona mai aproape de locul de munca sau de scoala copiilor. Pentru a vinde mai repede apartamentul, sunt cateva secrete pe care specialistii in domeniul imobiliar au avut amabilitatea de a le imparti cu cei care isi vand locuintele fara ajutor specializat.

In primul rand, apartamentul se vinde mai bine primavara si vara.

In anotimpul rece, cand cheltuielile sunt mari, cand oamenii sunt preocupati de multe alte aspecte precum incalzirea, o stare de sanatate buna, piata imobiliara este orecum blocata. Iarna nu este momentul ideal pentru a pune la vanzare apartamentul si nici toamna, pentru ca potentialii cumparatori nu stiu la ce sa se astepte in ceea ce priveste incalzirea.

In al doilea rand, pentru a vinde un apartament mai repede si pentru a obtine un pret foarte bun, proprietarii trebuie sa faca imbunatatiri si sa le si prezinte in anunt. Facilitati precum centrala termica, aparat de aer conditionat, parchet, un strat nou de lavabila pe pereti, placarea apartamentului pentru o mai buna izolare sunt doar cateva dintre criteriile pentru care clientii ar plati mult mai mult.

Conteaza si curatenia din apartament. La prima vizita, potentialii clienti trebuie sa fie intampinati de un miros placut, de un parchet perfect curat, fara urme de mizerie, fara gandaci si miros de mucegai. De asemenea, pretul de vanzare trebuie sa fie unul corect, real, onest. A pune un pret mai mare pentru un imobil in speranta ca se va mai negocia este un pas gresit.

Pentru a vinde un apartament cat mai repede, pe langa clasicul anunt in ziar, proprietarii trebuie sa posteze anunturi pe internet, pe site-uri specializate, insotite de fotografii relevante si reale atat ale proprietatii cat si fotografii ale imprejurimilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.