Cum sa depozitezi o masina

Daca pleci pentru o perioada mai lunga de timp, participi la un eveniment sau pur si simplu nu vei mai folosi pentru o perioada, foarte mult masina, atunci cea mai buna cale este sa o depozitezi. In acest caz s-ar putea sa uiti de masina si s-o lasi pe alee sa depoziteze praf si murdarie. Totusi daca masina va sta o perioada mai lunga de timp, mai mult de cateva saptamani, fara sa fie folosita, atunci ar trebui luate cateva masuri pentru a fi depozitata in conditii bune, altfel probleme mecanice pot aparea din cauza neglijentei.

 

Schimba uleiul si filtrele. Daca masina va fi depozitata pentru o perioada mai lunga de timp, chiar ani, atunci schimbarea uleiului si a filtrelor este impusa, asta daca se mai doreste o buna functionare la un moment dat cand va fi refolosita.

 

Umple rezervorul cu benzina proaspata, de calitate buna. Condensarea ce are loc in rezervor, este o problema a tuturor masinilor depozitate, de aceea este o masura inteleapta umplerea rezervorului cu beniza de calitate pentru a indeparta riscul formarii de condens pe peretii acestuia, si formarii picaturilor de apa ce se pot acumula.

 

Umfla cauciucurile si lasa-le la o presiune normala. Daca masina este depozitata pe timp de iarna intr-un climat friguros, atunci verifica cartea tehnica a masinii pentru a afla care presiune este indicata pentru aceasta situatie.

 

Spala, curata si da cu ceara masina. Inainte de depozitare trebuie indepartate toate urmele de noroi si praf, in special de pe roti. Curata si interiorul si inlatura toate resturile de mancare si ambalajele.

 

Iar pentru servicii de multiplicare, copiere chei auto sau chei auto originale si carcase chei, Key Plus este firma la care trebuie sa apelati, calitatea fiind garantata si costurile accesibile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.