Cum recunosti un service auto profesional

Daca esti in cautarea unui service auto in Bucuresti oferta este suficient de vasta incat sa induca in eroare o persoana fara experienta anterioara in domeniu. Exista insa cateva indicii care dezvaluie calitatea serviciilor oferite de diferitele institutii de reparatii auto, si care te pot indruma catre alegerea unui service profesional, cu rezultate eficiente din punct de vedere al calitatii, timpului si costurilor.

In primul rand, reprezentantul unui service auto profesional nu va forta enuntarea unui pret cat mai curand dupa ce ai adus masina in unitatea de reparatie. De multe ori, service-urile profesionale ofera o diagnoza gratuita a masinii, enuntand toate defectele descoperite si oferind o estimare a costului total de reparatie, precum si durata aproximativa. Ulterior, ramane la alegerea ta sa dai curs reparatiei acolo sau sa cauti o alta oferta.

Asistarea fara a interfera cu procesul de reparatie trebuie sa fie permisa de orice service; daca un mecanic refuza prezenta ta in timpul in care lucreaza la masina, ar trebui sa iti pui un semn mare de intrebare. Mai mult decat atat, la finalul reparatiei, poti cere vizualizarea sau preluarea pieselor vechi ce au fost schimbate – este dreptul tau.

Calitatea si actualitatea sculelor si accesoriilor prezente in statiile de reparatie (elevatoare, instalatii de incarcari freon auto, scule pneumatice) denota capacitatea unitatii service de a lucra cu masini moderne. Arunca o privire in jur si observa si starea sculelor folosite; daca rugina pare sa existe peste tot iar elevatoarele trosnesc la fiecare utilizare, poate ar fi indicat sa cauti si alte oferte de reparatie. Cu omologare pentru cinci marci auto, NordAuto.ro ofera servicii profesionale de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si vulcanizare. Diagnoza este gratuita iar clientul beneficiaza de masina de schimb pe toata durata reparatiei. Pana in momentul de fata, peste 4000 de masini au beneficiat cu succes de serviciile NordAuto.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.