Cum poti alege cele mai bune imprimante second hand?

Atunci cand sunt cumparate imprimante second hand se va tine cont de faptul ca aceste imprimante trebuie sa raspunda tuturor nevoilor utilizatorilor si ale companiei in care sunt utilizate. Avand in vedere acest aspect, vor fi alese imprimante second hand de calitate premium, care sa faca fata in primul rand volumului de lucru si cerintelor specifice.

Imprimante second hand cu functii speciale

Imprimantele second hand pot avea functii speciale cum ar fi printurile la dimensiuni mari, bluetooth-ul si faxul. De asemenea, pot printa chiar si pe carton sau hartie foto. Totul depinde de ce anume trebuie sa ofere o astfel de imprimanta si aceste aspecte trebuie sa fie stabilite inainte de a alege modelul de imprimanta din magazinele de calculatoare SH.

Imprimante pentru volum mic de lucru

Imprimantele pentru volum mic de lucru sunt cele care printeaza de cateva ori pe saptamana sau maxim 5 documente pe zi. Acestea pot fi imprimante cu laser, rapide sau pot fi imprimante clasice cu perii, care insa imprima ceva mai greu. De asemenea, pot fi imprimante care doar printeaza sau pot avea si scanner pentru momentele in care anumite documente trebuie sa fie scanate dupa imprimare. Totul depinde in final de modul in care urmeaza sa fie folosita imprimanta si de functiile necesare. Exista si imprimante mici care se conecteaza wireless deci dimensiunea redusa nu implica automat lipsa functiilor.

Imprimante second hand | calculatoare SH | IT-SH.ro

imprimante second hand

Imprimante pentru volume mari

Multifunctionalele sunt cele mai bune alegeri pentru volumele mari. Cu ajutorul acestor imprimante se vor putea printa volume extrem de mari de hartie, inclusiv in formate mai putin comune asa cum sunt A3 sau chiar mai mari. Totodata, la aceste imprimante pot fi scanate si xeroxate documente. O imprimanta mica nu va face niciodata fata unui volum mare si vor trebui schimbate cartusele foarte des.

Pe site-ul IT-SH.ro pot fi gasite cele mai bune imprimante second hand, dar si alte produse din domeniul IT, astfel incat toate persoanele interesate sa poata gasi produsele de care au nevoie intr-o gama foarte variata de preturi.