Cum ne ferim de service-urile pirat

In cazul in care sunteti soferi cu experienta trebuie sa stiti cat de important este ca autoturismul personal sau autoturismul de la locul de munca sa functioneze optim. In cazul in care un autoturism nu functioneaza in parametrii normali acesta este capabil sa puna in pericol atat soferul, eventualii pasageri din autoturism cat si ceilalti participanti la trafic si chiar pietonii. Un autoturism cu grave probleme la trenul de rulare sau cu grave deficiente la sistemul de franare poate fi considerat periculos pentru a putea fi inscris in trafic.

 Din pacate in tara noastra functioneaza fel de fel de statii care ofera servicii de inspectie tehnica periodica care nu isi fac treaba cum ar trebui si ofera, conform unor speculatii, diferite certificate pozitive pentru aceste masini, permitandu-le in continuare sa circule pe strazi si sa puna in pericol viata oamenilor . Aceste tipuri de serviceuri care ofere ITP-uri ar trebui sa dispara de pe piata sau sa intre in legalitate pentru ca astfel pot fi, indirect, considerate complice in cazul in care se produce vreun accident rutier in care este implicata vreo masina care avea probleme mecanice, dar care a obtinut avizul tehnic.

Pentru ca aceasta piata sa fie mai bine reglementata clientii trebuie intodeauna sa fie foarte atenti cu firmele care aleg sa mearga pentru ca uneori un pret mai scazut nu inseamna neaparat o calitate mai buna a serviciilor oferite. Pentru a stii intodeauna ca alegi cele mai bune servicii in materie de inspectii tehnice periodice din Bucuresti va recomandam sa accesati site-ul Alfaitp.ro. Aici veti gasi toata gama de servicii oferite si totodata va puteti programa pentru o vizita la statia ITP din sectorul 6 al capitalei. In cadrul acestui ITP ieftin din Bucuresti se pot face inspectii chiar si pentru camioane sau autoutilitare de mari dimensiuni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.