Confectii si produse metalice

DOVEXIM, o echipa de profesionisti cu o vechime de 15 ani pe piata confectiilor metalice, va ofera confectii metalice Oradea , folosind numai materiale conforme cu normele in vigoare. Suduri realizate la cel mai inalt nivel pentru siguranta si stabilitatea produselor lucrate de noi.

Istoria unirii metalelor merge inapoi cu cateva milenii; numita “unire falsa”, sudura, vine cu cel mai timpuriu exemplu din Epoca de Bronz si Fier din Orientul Mijlociu. Herodot, istoricul grec antic, afirma in lucrarea sa, ca Glaucus din Chios “a fost omul care singur a inventat sudarea fierului”. Sudarea a fost folosita la construirea “stalpului de fier din Delhi”, in India in jurul anului 310 d.Hr.

Sudura rezistenta a fost dezvoltata catre finalul sec 19, primul patent fiind acordat lui Elihu Thomson in 1885, care a adus mai departe in urmatorii 15 ani imbunatatiri ale acestei tehnologii.
Sudura poate fi periculoasa si nesanatoasa daca precautiile adecvate nu sunt luate. Totusi, cu noua tehnologie si precautiile de baza, riscul accidentarii asociate cu sudarea poate fi redus. De vreme ce procedurile necesare sudarii implica un arc electric sau flacara deschisa, riscul arsurilor si al focului este mare, de aceea sudura este clasificata ca un proces de munca fierbinte. Pentru a preveni ranirea, sudorii poarta echipament de protectie sub forma de manusi de piele foarte groase si jachete cu maneci lungi, pentru a evita expunerea la caldura extrema si flacari.

Aditional, flamele sudurii din zona unde se efectueaza, bogate in lumina ultravioleta, cauzeaza inflamarea corneei si poate arde retina ochiului. Ochelarii si mastile de sudura cu filtru UV sunt purtate pentru a preveni aceasta expunere.
Cu aceasta tehnologie va punem la dispozitie si gratare metalice , create din metal structurat, creat cu o forma specifica si un anumit standard, fiind un material puternic, rigid; metalul structurat fiind unul dintre cele mai folosite materiale in constructiile industriale si comericiale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.