Clinica stomatologică Velvet Dental – din grijă pentru pacienți

Dinții naturali, chiar dacă sunt sănătoși, în timp pot suferi modificări de culoare, se pot păta datorită agenților externi cu care intră în contact: alimente, băuturi, cafea, tutun sau medicamente. O soluție la îndemână este albirea dentară care se poate realiza în clinicile stomatologice de specialitate. Trebuie știut însă faptul că nu orice persoană își poate albi dinții. Procedeul de albire dentara este contraindicat copiilor cu vârsta sub 16 ani, fameilor însărcinate și celor care alăptează, persoanelor cu boli gingivale sau eroziune dentară, persoanelor care suferă de o sensibilitate excesivă sau celor alergici la peroxid. Deasemenea, nu se recomandă albirea persoanelor ale căror dinți prezintă fisuri.

Albirea nu are efect decât asupra dinților naturali, iar rezultatul așteptat este de până la trei nuanțe față de culoarea de la care s-a pornit. Rezultatele obținute sunt diferite în funcție de pacient și de specificul petelor apărute pe dinți. Pentru a păstra efectul de albire, se recomandă o igienă orală strictă și evitarea consumării  alimentelor și băuturilor care pătează. Dacă toate recomandările stomatologului au fost respectate, efectul durează 2-3 ani, după care se poate repeta.

Cea mai eficientă metodă de albire a dinților, o reprezintă albirea cu ajutorul laserului, care se efectuează în clinicile stomatologice. Poți beneficia de aceasta operațiune realizată de profesioniștii clinicii Velvet Dental, făcându-ți o programare online pe site-ul lor Velvetdental.ro sau apelând numerele de telefon găsite pe site.

Clinica Velvet Dental oferă servicii complete de stomatologie, la cele mai înalte standarde: estetică dentară (incrustații ceramice, albire dentară, fațete ceramice, coroane dentare din zirconiu), implant dentar, aparate dentare, pedodonție, stomatologie copii, endodonție, chirurgie orală, paradontologie, radiologie și dispune de un laborator de tehnică dentară.

Clinica acordă o importanță deosebită micilor pacienți, pentru ca intervențiile stomatologice să se desfășoare fără stres din partea acestora. Îi familiarizează cu procedurile, specialiștii vin cu informații prețioase despre importanța îngrijirii dentare încă de la cea mai fragedă vârstă și încurajează părinții să le fie alături în procesul de acomodare cu practicile stomatologice. Din grijă pentru copii și pentru restul pacienților, clinica folosește radiografia digitală, pentru ca doza de radiații emise să fie cât mai mică și cu un timp de expunere cât mai scurt.

Așa că indiferent de vârstă sau de problema stomatologică apărută, merită să fii tratat în cele mai bune condiții de către specialiștii clinicii Velvet Dental.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.