Cheama specialistii in achizitii de carti pentru a obtine un pret frumos pe ele

Pentru cei mai norocosi dintre norocosi care au primit drept mostenire o casa la tara al carui pod este plin de carti, casa in beciul careia au gasit numerosi saci sau foarte multe cutii cu volume vechi care nu le folosesc la nimic, insa nici nu doresc sa le arda sau sa le duca la maculatura, exista servicii de achizitii carti care se preteaza necesitatilor lor.

Cum transformi cartile mostenite in sume de bani garantate prin intermediul serviciilor de achizitii carti

Sunt foarte multe situatii in care oamenii primesc de la bunici, matusi, parinti sau de la rude mai indepartate sau de la persoane apropiate o casa mostenire. O data primita casa ca si mostenire, oamenii pot avea surprize placute sau neplacute. Surprizele placute constau in faptul ca in casa pot gasi o cutie de bijuterii vechi, pot gasi cutii pline cu carti, haine nepurtate de la case de moda, vechi, care sunt pastrate in cele mai bune conditii si care pot fi purtate ca si tinute vintage, precum si alte bunuri cu o insemnatate mai mare sau mai mica.

Achizitii carti | cumpar carti pentru anticariat | Anticariat-carti.com

achizitii carti

In cazul in care podul sau beciul a fost plin cu carti vechi bine intretinute, atunci fericitii proprietari au doua optiuni: sa le pastreze sau sa le vanda. In cazul in care sunt prea multe sau prea vechi, cartile pot fi vandute in conditii sigure. Ce trebuie sa faca proprietarii in acest sens? Sa caute anunturi precum “cumpar carti pentru anticariat” si sa sune la numarul de telefon afisat pe site-ul Anticariat-carti.com. Acestia pot opta si pentru varianta sa fie sunati, pentru a stabili o intrevedere cu specialistii care se ocupa de evaluarea cartilor.

O data sositi evaluatorii de carti la domiciliul clientilor, evaluarea se va face rapid, va fi gratuita si pretul oferit, daca este acceptat de catre clienti, va fi platit pe loc, cash. Fie ca este vorba despre carti din literatura vechi, din domenii umaniste, carti din stiinte exacte, poate chiar romane politiste sau de dragoste, dictionare vechi sau enciclopedii, acestea vor fi evaluate in mod corect iar pretul va fi satisfacator.