Cele mai bune destinatii turistice in care poti incerca ceva nou

Fie ca este vorba de sporturi, de noi specii de animale, de noi carari de strabatut, de insule necunoscute si pesteri nevizitate, totul este nou si cu siguranta totul merita vazut si vizitat. Iar aceste lucruri nu sunt noi doar pentru tine, sunt lucruri noi si pentru lume, asa ca fii primul deschizator de drumuri si primul care le va vedea si le va vizita.

Incearca si viziteaza noile carari din Israel. Pornind din Nazareth si serpuind printre dealuri si munti, culturi de maslini si orase uitate din antichitate, precum Capernaum, cararea de 63 de kilometri se presupune a fi urmarirea pasilor pe care Iisus i-a facut in drumul sau. Aceasta carare a fost deschisa publicului la sfarsitul anului 2011, si are intentia de a atrage cat mai multi turisti crestini interesati de explorarea leaganului istoriei religiei din care fac parte, iar multi dintre acestia isi doresc chiar sa recreeze drumul exact asa cum a fost facut atunci, cu ajutorul cailor, asa cum Iisus se stie ca a parcurs drumul cu ajutorul unui magarus. Dar nu trebuie sa fii crestin sau o persoana religioasa pentru a strabate aceasta carare mistica si plina de incarcatura istorica, o poti face pur si simplu pentru a te bucura de minunatiile si peisajele superbe pe care aceasta regiune le detine, si pentru a trece prin diverse zone, unele mai accesibile, altele mai dificile, facand intreaga excursie una care merita si care iti va lasa in urma doar amintiri de neuitat.

Inainte de a te avanta pe aceste carari pietruite te invitam pe Matar.ro pentru a achizitiona incaltarile potrivite, confortabile si bine lucrate, la preturi mici. Vei gasi aici pantofi sport si ghete piele numai bune pentru drumurile lungi si zecile de amintiri la care te vei inhama.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.