Cele mai bune carti de dezvoltare personala

In ultimii ani, domeniul dezvoltarii personale a cunoscut o crestere ritmica, tot mai multi oamenii fiind interesati de felul in care pot invata si pot evolua spre versiuni mult mai bune.

De regula, aceste carti de citit pot influenta in mod decisiv viata cititorului, ajutandu-i sa isi gaseasca un job mai bun, sa priveasca viata cu alti ochi sau sa isi puna pe picioare propria afacere.

Top 4 carti de citit din sfera dezvoltarii personale

Oamenii au nevoie de indrumare, au nevoie de incurajare si de sustinere atunci cand pornesc in viata, fie ca e vorba de un bebelus care invata sa mearga sau de un adult care incearca sa isi gaseasca locul si rolul in societate.

Inamicul este egoul de Ryan Holiday este un bestseller international ce reuseste sa ii motiveze pe cititori prin povestile sale de viata. Acesta a trecut prin toate starile egoului, de la aspiratie la success si esec in incercarea sa de a reusi ceva in viata. Oamenii nu ar trebui sa se simta dezarmati, indiferent de gravitatea esecului, ci ar trebui sa se intrebe ce vor sa devina.

Anticariat Printre Carti | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat Printre Carti

Puterea prezentului de Eckhart Tolle este o carte care ii invata pe cititori cum sa fie ancorati in prezent si sa se bucure cu adevarat de lucrurile din jurul lor. Volumul poate fi comandat direct de pe site-ul PrintreCarti.ro la un pret mai mult decat accesibil.

Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale de John C. Maxwell are un puternic impact asupra cititorilor. In opinia autorului exista 15 reguli clare prin care fiecare persoana se poate dezvolta si poate creste din toate punctele de vedere.

De la idee la bani de Napoleon Hill este una dintre cartile de referinta in domeniul dezvoltarii personale. Publicata acum mai bine de 80 de ani, cartea se axeaza in jurul ideii de succes dobandit prin vizualizare si acceptare. Cu alte cuvinte, mintea umana este singura care poate pune piedici in calea succesului.

Anticariat Printre Carti este locul unde cititorii pot gasi titluri din domenii variate, la un excelent raport calitate – pret. Absolut toate cartile sunt intr-o stare buna, acestea fiind atent inspectate inainte de a fi puse la vanzare.