Ce trebuie sa stie clienti unei firme rent a car?

Asigurarea la inchirierea unei masini in sistem rent a car langa langa Aeroport Otopeni difera foarte mult de asigurarea normala a masinii. In cele mai multe tari, fiecare masina inchiriata are un pachet de baza, cu trei tipuri de protectie, pentru a acoperi daunele, pentru furt si asigurarea de raspundere civila pentru terti.

Asigurarea masinii inchiriate in sistem rent a car langa Aeroport Otopeni

Inca dinainte de a alege o masina de inchiriat, potentialii clienti trebuie sa se intereseze in privinta beneficiilor pe care le au daca apeleaza la serviciile rent a car din Bucuresti. Unul din avantaje face referire la acoperirea asigurarii auto. Asigurarea auto pentru masinile inchiriate asigura protectie impotriva daunelor de coliziune. Practic, clienti sunt protejati in cazul in care caroseria suporta daune. Acest tip de protectie presupune ca potentialii clienti sa plateasca numai daca apar daune la caroserie.

Asigurarea partiala in caz de coliziune acopera exclusiv caroseria masinii, ceea ce inseamna ca daca exista daune la geamuri, la roti sau in interior, clientii vor plati integral pentru reparare si taxele de administrare. Pe de alta parte, asigurarea de furt protejeaza clientii daca masina le este furata sau daca cineva incearca sa o fure.

Rent a car langa langa Aeroport Otopeni | Rent a car din Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

rent a car langa Aeroport Otopeni

Asigurarea de raspundere civila este necesara tuturor conducatorilor auto, nu doar celor care inchiriaza masini. Asigurarea de raspundere civila plateste in cazul in care conducatorul auto a ranit pe cineva sau a produs pagube cu masina inchiriata, fara a “acoperi” masina in sine.

De ce este importanta asigurarea masinii inchiriate?

Intr-o epoca in care accidentele auto sunt din ce in ce mai frecvente, asigurarile auto sunt obligatorii nu numai pentru clientii unei companii de inchirieri auto, ci si pentru conducatorii auto care conduc masinile personale. Asigurarea auto, conform reprezentantilor Inchirieri-Masini.ro este platita luna de luna pentru intreaga flota de masini, atat pachetul de baza, cat si asigurarea CASCO, menita sa asigure clientilor mai multa siguranta pe sosea.