Ce se poate cumpara de la un magazin de antichitati?

De la un magazin de antichitati din Bucuresti precum HQZ, oamenii pot cumpara obiecte de tot felul, foarte vechi, care le trezesc amintiri emotionante din copilarie sau legate de traditiile din zona.

Ce se cauta intr-un magazin de antichitati?

Printre cele mai cautate obiecte de arta si antichitati se numara monedele vechi si foarte vechi, mostenite din familie sau confectionate, monedele rare sau din metale pretioase, discurile de vinil vechi sau cu autograf care se vand cu sume semnificative, jucariile vintage, foarte populare si cautate la momentul actual. De asemenea, colectionari doresc sa achizitioneze seturi de ceai si servicii de masa din portelan sau din argint, vechi, dar bine intretinute, mobila antica si corpuri de iluminat vechi, populare la momentul fabricatie si care spun o anumite poveste”.

In ceea ce priveste categoria dispozitivelor, cele mai cautate obiecte de antichitate sunt electronicele vechi, ceasurile de mana sau de perete vechi, ceasurile cu cuc, pendulele de birou, ceasurile de semineu sau ceasurile de bronz decorate, cele art nouveau si cele din aur de pus la mana. Pasionatii de colectionat cauta de altfel si cartile, benzi desenate foarte vechi, piese ornamentale, rame, sfesnice, suport de brad vechi, cutiute de bijuterii, fructiere, statuete, obiecte din fildes, seturi de birou, iar lista poate continua.

Magazin de antichitati din Bucuresti | antichitati HQZ | HQZ.ro

magazin de antichitati din Bucuresti

Colectionarii trebuie sa ia in considerare pasiunile lor daca vor sa faca un adevarat hobby din colectionarea de antichitati. Cele mai bune achizitii de antichitati sunt cele care se potrivesc perfect intereselor personale ale persoanei. Aceasta poate citi ghiduri despre interesele sale pentru a determina exact ce isi doreste sa colectioneze, intrucat achizitiile din impuls nu ajuta la nimic. Alegand o anumita era sau categorie de tip de obiect, trebuie sa se tine cont de multe branduri sau stiluri diferite. La antichitati HQZ exista o multime de obiecte valoroase care se pot cumpara, la un pret avantajos.

Indiferent daca persoana colectioneaza sau vinde, obiectele sale vor fi evaluate de profesionisti, cum sunt cei de la HQZ.ro. Acestia vor asigura persoanele daca bunurile sunt autentice, in urma evaluarii efectuate de experti si in urma consultarii actelor doveditoare.