Ce isi doresc femeile in pat

vibratoare

Vibratoare

Femeile sunt fiinte greu de inteles, mai ales de catre partenerii lor, dar mai ales in ceea ce priveste sexualitatea lor. Fiind vorba despre un teren delicat, la care barbatii nu au acces prea usor, este foarte greu de explorat si de aceea este bine oricand sa putem avea cateva date care sunt general valabile si care pot constitui un fel de ghid pentru orice barbat dornic sa isi descopere partenera.

Astfel, atat intr-o relatie cat si in mediul intim al dormitorului, orice femeie are nevoie sa simta ca barbatul ii este un protector, lucru care poate capata diferite valente. Pentru unele, este important ca el sa aiba un fizic atletic, sa fie robust si sa impuna forta, alteori este suficient ca atitudinea sa fie una increzatoare si ferma, dar sa isi abordeze iubita cu tandrete, iar pentru unele femei, desigur, statutul financiar reprezinta un aspect care nu poate fi neglijat. Pe de alta parte, o persoana care inca mai pastreaza ceva din aspectul unui copil, care nu pare a se fi maturizat suficient, nu va constitui un stimulent fizic pentru o femeie, ci va starni mai degraba instinct materne. Totusi, din punct de vedere fizic, orice persoana are propriile preferinte, rezultate in urma unui model preluat din copilarie, in functie de educatie si statut social si de aceea nu pot exista generalizari transante.

Totusi, majoritatea femeilor sunt atrase fizic de o anumita atitudine a barbatilor, de modul in care sunt abordate si seduse si in acest caz exista pe de parte un mod ferm, impozant, ori, dimpotriva, galant, curtenitor si romantic, iar acest lucru depinde, din nou, de preferintele fiecarei femei.

Stabilitatea in ceea ce priveste o relatie este importanta mai ales pentru femei, ele isi doresc ca barbatul sa manifeste un interes constant pentru ele si de aceea fac eforturi pentru a fi mereu atragatoare si sexy. In acest sens, ele se asteapta la fidelitate si la o dorinta constanta din partea barbatului.

Oricum ar fi, orice relatie are nevoie si de anumite stimulente, care sa aduca noutate si variatie, mai ales in ceea ce priveste activitatea intima. De aceea, Amsterdam Sex Shop, un sex shop din Bucuresti pune acum la dispozitie si un magazine online, unde putem gasi detalii despre o gama foarte variata de produse, de la vibratoare si pana la diferite accesorii inedite, pentru ca orice pereche sa isi poata condimenta activitatea din dormitor. Acceseaza site-ul amsterdamsexshop.ro si alege produsele care te inspira.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.