Ce echipamente IT pot fi cumparate second-hand?

Era tehnologiei, in care se afla lumea astazi, a dus la mutarea unui numar foarte mare de activitati in mediul online, ceea ce face ca cerere de servere second-hand sa creasca destul de mult in ultima perioada. In plus, foarte multe echipamente IT sunt disponibile „la mana a doua”, pretul acestora fiind unul foarte accesibil.

Desi pe piata exista o multime de vanzatori de astfel de echipamente la mana a doua, este recomandat ca acestea sa fie achizitionate numai de la vanzatori autorizati, cum este It-Sh.ro, pentru a avea siguranta ca produsele cumparate sunt functionale. In plus, acest magazin online ofera si garantie pentru produsele vandute.

De ce aleg oamenii servere second-hand?

Dezvoltarea unor afaceri in mediul online a devenit mult mai usoara, motiv pentru care unii dintre acesti investitori au decis sa se dezvolte si in sectorul de gazduire a site-urilor web, aceasta nevoie fiind identificata ca urmare a numarului de site-uri si magazine online care au luat nastere in ultima perioada.

Dar cei care au nevoie de diferite componente sau echipamente IT le pot gasi pe toate, „la mana a doua”, la IT-SH, chiar si imprimante sau monitoare sh pot fi gasite in magazinul online.

Monitoare sh | Servere second-hand | It-Sh.ro

servere second-hand

Care sunt avantajele echipamentelor second-hand?

Exista o multime de motive pentru care oamenii aleg componentele si echipamentele IT second-hand. Desi principalul motiv tine de aspectul financiar, deoarece produsele second-hand au preturi mult mai mici decat cele noi, cei care aleg aceasta categorie de produse se pot bucura de o serie de alte avantaje.

Un astfel de avantaj este posibilitatea de a gasi un chilipir, adica un produs foarte bun si performant, la un pret foarte avantajos, care uneori beneficiaza si de garantie pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp. De asemenea, unele echipamente second-hand, cum sunt, de exemplu, calculatoarele, pot fi configurate astfel incat sa poata fi folosite inca din primul moment de la cumparare.

Un avantaj destul de important este acela ca echipamentele si componentele IT second-hand sunt vandute, adesea, impreuna cu o multime de accesorii, iar cumparatorul nu va mai fi nevoit sa faca si alte investitii.