Ce avantaje recomanda implantul dentar ca solutie stomatologica?

Una dintre cele mai trepidante si neplacute dureri este durerea dentara, care se poate manifesta in mai multe moduri, atat la nivelul dintilor, cat si a gingiilor si maxilarului.

Foarte multe persoane se confrunta cu dureri si complicatii stomatologice, și totodata foarte multe persoane se lovesc de frica de a merge la dentist. Din cauza amanarii programarilor sau chiar evitarea acestora, cea mai cunoscuta urmare este aceea a pierderii dintilor și totodata, cea mai cunoscuta solutie, pentru rezolvarea acestei situatii, este implantul dentar.

De ce implant dentar?

Exista mai multe solutii atunci cand vorbim de pierderea dintilor, de la lucrari și punti dentare, coronite și fatete, pana la implant. Cea din urma este cea mai costisitoare, dar de asemenea, cea mai rezistenta și recomandata optiune, de catre profesionisti.

Clinica dentara din Cotroceni | Implant dentar | TwinDent.ro

clinica dentara din Cotroceni

Implanturile dentare sunt introduse in osul maxilarului, urmand ca dupa montare, sa se fixeze dintii artificiali. Dupa aceasta interventie chirurgicala, se garanteaza o perioada destul de mare a rezistentei implantului, promitand astfel o longevitate ce poate fi direct proportionala cu viata pacientului, lucru ce nu se poate spune și despre celelalte alternative – spre exemplu lucrarile dentare trebuie inlocuite mereu, la un anumit interval de timp.

Care sunt avantajele implantului dentar?

Implantul dentar poate parea o lucrare ce poate fi amanata, insa in realitate, acesta reprezinta o necesitate care, ignorata, poate duce la complicatii mai grave si, de asemenea, mai costisitoare. Cu alte cuvinte, in urma pierderii unuia sau mai multor dinti, spatiul ramas poate influenta mobilitatea dintilor vecini, provocand probleme la nivelul ocluziei, care influenteaza automat schimbari la nivelul maxilarului.

Pentru implant dentar se poate apela si la o clinica dentara din Cotroceni, precum Twin Dent, situata in Bucuresti, calea 13 septembrie, care pe langa serviciile de implantologie si alte nise ale domeniului stomatologic, ofera unele dintre cele mai importante aspecte ale unei interactiuni pacient-stomatolog, si anume profesionalism si empatie.

Asadar, pe langa aspectul placut și redarea increderii in sine pacientului, implantul dentar aduce beneficii si la nivel de calitate al sanatatii acestuia, de aceea este foarte importanta alegerea unui bun profesionist, asa cum sunt si la TwinDent.ro, care poate garanta servicii premium si o atitudine calma si pozitiva.