Carti de citit romanesti mai putin cunoscute dar foarte interesante

Cititorii romani cauta in general titluri straine de carti, insa exista si carti de citit romanesti foarte bune care merita o sansa. Aceste carti, chiar daca sunt mai putin populare, au reusit sa atraga atentia si sa tina cu sufletul la gura mai multi cititori care le-au recomandat. Multe dintre ele pot fi gasite acum in anticariatul Printre Carti.

Bunicul si pacatele lumii – carti de citit politiste

Petre Salcudeanu suprinde cititorii cu seria Bunicul, in care mai pot fi gasite si alte titluri, nu doar cel mentionat. Stilul de a scrie si modul de expunere au facut din aceste carti obiecte extrem de interesante pentru pasionatii genului care s-au intrebat mult timp cum de nu le-au descoperit mai devreme. Acest autor roman nu este foarte cunoscut in ceea ce priveste publicatiile politiste, ramanand pe nedrept in umbra autorilor foarte mari din literatura interantionala. Cartile nu au fost traduse pentru a fi comercializate in afara tarii.

Acoperis cu demoni – o carte ciudata si interesanta totodata

Acoperis cu demoni este cu siguranta o carte foarte speciala mai ales pentru faptul ca a fost expusa intr-un mod cu adevarat unic. Cartea este un fel de roman politist scris altfel ca merita atentia mai ales prin prisma faptului ca este povestita intr-un mod aproape unic. Are parti in care autorul prezinta la persoana I, parti la persoana III si chiar greseli lasate voit in carte si corectate in subsol.

Carti de citit | PrintreCarti.ro

carti de citit

Abatia

O carte care seamana foarte bine cu alte titluri mari, cum ar fi Dune sau Fundatia, care au fost recunosute la nivel international. Cartea Abatia merita cu siguranta atentie si persoanele care au citit primul volum, le-au cautat si pe celelalte recomandandu-le drept cele mai interesante carti disponible din gama de autori romani.

Pe site-ul PrintreCarti.ro pot fi gasite si alte carti ale autorilor romani pe care probabil multi cititori nu le cunosc, dar care au atras atentia anumitor persoane inca de la inceput si care au tinut numerosi cititori cu sufletul la gura.