Carti de citit care pun imaginatia cititorilor la incercare

De regula, toate recomandarile de carti de citit sunt menite sa puna imaginatia cititorilor la incercare, insa unele o fac mai mult decat altele. Cartile reprezinta cea mai accesibila si mai usoara terapie pentru depresie, singuratate, cel mai simplu mod de a stimula imaginatia, iar reprezentantii anticariatului https://www.printrecarti.ro stiu acest lucru si recomanda cititorilor anumite titluri in acest sens. Unii cititori sunt mai pretentiosi decat altii si cauta numai carti care le pun imaginatia la incercare.

Dupa aceste carti s-au facut de-a lungul timpului ecranizari care s-au dovedit a fi thrillere de succes. Din fericire, oferta anticariatului online este foarte vasta in acest sens, iar cartile surprinzatoare care pun imaginatia la incercare sunt din ce in ce mai apreciate.

Ce carti de citit sa comanzi pentru a-ti stimula imaginatia?

Romanul Cine l-a ucis pe Roger Ackroyd scris de Agatha Christie este una din cele mai bune recomandari in acest sens, este o lectura ce tine cititorii cu sufletul la gura, in alerta, relizand supozitii la identitatea criminalului. Agatha Christie este o adevarata regina a romanului politist care ii determina pe cititori sa caute si sa gaseasca o serie de indicii care se dovedesc a fi inselatoare, pentru ca abia in ultimele pagini sa ii surprinda in acest sens, cu un deznodamant total neasteptat. Romanul se afla in oferta celebrului anticariat online si este recomandata chiar si celor care nu citesc de obicei romane politiste.

Carti de citit | anticariat online | PrintreCarti.ro

carti de citit

O alta carte care determina suspansul si stimularea intelectuala a cititorilor este Vanatorii de zmeie, scrisa de Khaled Hosseini, care vorbeste in acest roman despre prietenie, sacrificiu si despre modul in care puritatea copilariei este franta de ura si de fanatis religios.

Viata lui Pi, o carte dupa care s-a facut si o ecranizare de succes este scrisa de Yann Martel si poarta cititorii prin povestea eroului in zone neasteptate care determina cititorul sa revina in universul complex creat chiar si dupa terminarea ultimelor pagini.

Nu in ultimul rand, Shutter Island este un roman cu o celebra ecranizare in care rolul principal a fost interpretat de Leonardo Di Caprio. Acest roman lasa cititorii sa creada ca este o simpla intriga politista, pentru ca ulterior sub ochii cititorului sa se desfasoare o galerie de personaje in care niciunul nu este ceeaa ce pare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.