Care sunt cele mai populare tematici pentru torturi copii din anul 2022? Iata ce spun statisticile!

Din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, torturile au simbolizat intotdeauna un motiv de sarbatoare, ele fiind cat se poate de apreciate atat pentru gustul unic pe care-l pot avea, cat si pentru aspectul cu totul special. La momentul actual, nu exista petrecere care sa nu aiba in dotare un tort pe masura asteptarilor sarbatoritului, momentul taierii acestuia situandu-se printre cele mai importante clipe ale unei sarbatoriri.

Atunci cand vine vorba de torturi pentru copii, exista la momentul actual cel putin 2 tematici extrem de populare, majoritatea micutilor dorindu-si sa aiba parte de un produs care sa reprezinte o astfel de alegere. Prin urmare, dorind sa vina in ajutorul parintilor care organizeaza o petrecere surpriza pentru copiii lor, in articolul de fata au fost mentionate tematicile respective care vor da pe spate orice sarbatorit.

Care sunt principalele tematici apreciate pentru torturi copii?

Copiii generatiilor actuale sunt cei mai influentati de pe urma amplului proces de digitalizare. In situatia de fata, nu trebuie sa fie de mirare faptul ca in topul temelor preferate de acestia au ajuns sa se situeze jocurile video sau serialele, dupa cum urmeaza sa se vada in randurile urmatoare. Asadar, printre cele mai populare 2 tematici de torturi ajung sa se numere:

Torturi pentru copii | eTorturi.ro

Torturi pentru copii

  1. League of Legends

In prezent, League of Legends a ajuns sa fie, de departe, cel mai popular joc din intreaga lume, acesta avand inregistrate peste cateva milioane de jucatori, raspanditi pe tot globul pamantesc. Este vorba de doua echipe a cate 5 campioni fiecare, ce vor urma sa se infrunte pe asa numitele Campii ale Dreptatii. Jucatorii trebuie sa dea dovada de cunostinte ale jocului, abilitati personale dar si de abilitati de joc in echipa pentru a putea excela. La eTorturi.ro pot fi gasite produse de acest fel.

  1. Fortnite

Fortnite este un joc de tip battle royale, in care doar cel mai bun jucator reuseste sa supravietuiasca pana la final. Aici vor fi necesare atat creativitatea cat si bunele abilitati de joc. Produse de acest tip pot fi gasite la magazinul eTorturi.

In concluzie, acestea sunt cele mai populare tematici de torturi destinate copiilor.