Cand este necesar sa comanzi torturi personalizate?

Foarte multe situatii necesita comandarea de torturi personalizate, astfel incat produsul final sa se potriveasca foarte bine cu petrecerea si cu tema acesteia. Torturile personalizate pot fi alese in functie de culori si pot fi decorate in ton cu orice tip de petrecere. Sunt mai multe situatii in care este necesar ca tortul sa fie personalizat pentru un efect foarte bun.

Torturi personalizate pentru copii

Atunci cand sunt facute torturi la comanda parintii ar trebui sa profite de ocazie si sa cumpere un tort personalizat. Pe tort pot fi puse personajele preferate din desenele animate sau eroii preferati din filme, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa atraga atentia copiilor si care sa se imbine cu tema. Un tort cu Batman il va face foarte fericit pe sarbatori, iar parintii pot amenaja tot decorul in acest stil, astfel incat petrecerea sa fie chiar una special conceputa pentru copii si nu o simpla copie a petrecerii adultilor.

Torturi personalizate pentru botez

Botezurile tematice sunt unele dintre cele mai moderne, iar un tort personalizat in functie de tema generala este cea mai buna idee pentru ca intreaga amenajare sa fie unitara. Alegand un tort personalizat pentru petrecere, parintii dovedesc ca s-au gandit la toate detaliile.

Torturi la comanda | torturi personalizate | eTorturi.ro

torturi la comanda

Tortul cadou

Se practica oferirea unui tort cadou. Atunci cand inspiratia pentru un alt cadou lipseste cu desavarsire, poate fi cumparat un tort personalizat insa acesta trebuie sa fie comandat din timp. Chiar daca este un cadou efemer, care probabil va fi rapid mancat, un tort in forma de mouse si tastatura pentru un IT-ist sau un tort in forma de cleste cu mici dintisori pe el pentru un dentist, o masina de politie sau una de epoca, un aparat de fotografiat, toate aceste torturi creative vor fi prezente in poze.

Un tort pentru persoana iubita

Tortul pentru persoana iubita ar trebui cu siguranta sa fie personalizat si nu neaparat cu o poza sau cu un mesaj si atat. Se pot aborda toate ideile de mai sus pentru personalizare, dar si ceva mai romantic asa cum sunt torturile in forma de inima, flori sau fluturi. Practic creativitatea este nelimitata, iar in urma colaborarii cu eTorturi.ro este foarte simplu sa se obtina tortul care sa o impresioneze pe partenera de Valentine’s Day, de ziua ei sau cu orice alta ocazie.  O surpriza dulce este mereu bine venita, mai ales cand este vorba despre una personalizata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.