Beneficiile curateniei

Curatenia este indubitabil una dintre cele mai enervante sarcini din lista zilnica a unui om, dar un nou studiu tocmai a aratat ca acest lucru merita ceva mai mult efort. Un studiu realizat recent a dovedit ca activitatea fizica, chiar si simpla curatenie a casei si spalarea vaselor, poate reduce considerabil riscul de Alzheimer. Asta nu inseamna ca trebuie sa facem curatenie toata ziua, ci o curatenie regulata poate micsora sansele de imbolnavire. Dar acesta nu este singurul beneficiu pe care curatenia il aduce. O simpla aspirare a casei poate ajuta la scaderea in greutate si la pierderea catorva kilograme in plus.  Asa ca daca are atatea beneficii curatenia de ce nu am face-o saptamanal sau chiar zilnic?!

Curatenia este o metoda de care nu toti sunt constienti, prin care se pot arde calorii. Se pot arde in jur de 205 calorii in medie pe ora, si chiar si mai mult daca se face mai multa miscare in ora aceea de curatenie.

Cu totii iubim sentimentul pe care ni-l da o casa curata si ordonata, si rezultatul final si toata operatiunea in sine poate reduce nivelul de anxietate. 20 de minute de activitate, aici fiind inclusa si curatenia casei, poate diminua anxietatea si stresul cu pana la 20%. Pana la urma daca stii unde sa-ti gasesti cheile de la masina, poti trece peste acel stresant moment de dinaintea plecarii la servici in care nu gasesti nicaieri cheile. Dar curatenia mai poate indeparta si alergiile, atat timp cat in casa numai este praf, si nici urma de microbi, si alergiile vor fi de domeniul trecutului.

Pentru o curatenie amanuntita si profesioanala, Gils-Shop.ro va ofera detergenti profesionali si degresanti profesionali la preturi foarte bune..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.