Beneficiile aerului curat si proaspat

Avem atat de multe beneficii de pe urma iesitului afara si a plimbatului la aer curat, incat ar trebui ca oamenii sa inteleaga aceste avantaje de care pot avea parte intr-un mod atat de simplu si de usor si fara absolut nici o cheltuiala. Aerul curat ne ajuta la curatarea plamanilor, ajuta la dilatarea plamanilor mult mai bine si astfel cantitatea de aer curat ce intra in acestia este mult mai mare. In acest fel vom aduce mult mai mult oxigen in celulele organismului nostru.

 

Aerul curat ajuta la functionarea mult mai buna a creierului deoarece acesta are nevoie de 20% din cantitatea de oxigen a organismului pentru a functiona asa cum trebuie. In acest fel vom putea gandi mai bine, vom avea o minte mai limpede, si mult mai ascutita. Asta ajuta foarte mult si la curatarea mintii si la imbunatatirea concentrarii.

 

Aerul curat ajuta la cresterea ratei si calitatii cresterii atat a plantelor cat si a animalelor datorita unor celule mult mai oxigenate si mult mai sanatoase. Ajuta la imbunatatirea ritmului cardiac, a presiunii sangelui si a ratei metabolice.

 

Aerul proaspat ajuta si la imbunatatirea sistemului imunitar si la lupta acestuia cu radicalii liberi din jurul nostru, dar si ajuta sistemul imunitar sa lupte mult mai eficient impotriva bolilor. Intareste sistemul imunitar prin oferirea acestuia cantitatii de oxigen de care are atata nevoie. Celulele albe, au nevoie de mult mai mult oxigen atunci cand lupta impotriva bacteriilor, virusurilor si germenilor. Asa ca o cantitate suficienta de oxigen va asigura ca acestea pot functiona la capacitate maxima.

 

Iar pentru norocosii care stau la casa, King Pavaj ofera o gama diversificata de pavaje si garduri din beton, pentru a avea un loc propriu din care sa ne luam aerul proaspat si curat de care avem atata nevoie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.